Μπαρτσελόνα: Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Τσάβι και Εμερι (VIDEO)

Μπαρτσελόνα: Παραλίγο να έρθουν στα χέρια Τσάβι και Εμερι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια μετά το φινάλε του αγώνα της Βιγιαρεάλ με την Μπαρτσελόνα στο «Μαδριγάλ» ο Ουνάι Έμερι και ο Τσάβι.

Το πρώτο της τρίποντο εκτός έδρας πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με 3-1 της Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ», για την 15η αγωνιστική της la liga.

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό, οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται πλέον στο -3 από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας καθώς έχουν συγκεντρώσει πλέον 23 βαθμούς.
Το παιχνίδι όμως είχε και «τρίτο ημίχρονο», στο οποίο συμμετείχαν οι δύο προπονητές των ομάδων.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Τσάβι Ερνάντες και ο Ουνάι Έμερι είχαν λεκτική μονομαχία και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «Sport», ο καβγάς ανάμεσα στους δύο άντρες ξεκίνησε όταν ο Έμερι ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τις διαιτητικές αποφάσεις είπε χαρακτηριστικά στον Τσάβι «Σου κάνουν συνέχεια δώρα, πάντα το ίδιο συμβαίνει με σένα».

Μάλιστα η καταλανική εφημερίδα υποστηρίζει πως οι τόνοι, θα είχαν ανέβει κι άλλο, αν δεν είχε επέμβει άμεσα η αστυνομία, προκειμένου να διατηρήσει τους δύο προπονητές σε απόσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X