Copa Libertadores: Κατέκτησε τον τίτλο η Παλμέιρας (2-1) απέναντι στη Φλαμένγκο (VIDEO)

Copa Libertadores: Κατέκτησε τον τίτλο η Παλμέιρας (2-1) απέναντι στη Φλαμένγκο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νικήτρια του Copa Libertadores την περσινή σεζόν (2020) Παλμέιρας αντιμετώπισε στον φετινό τελικό της διοργάνωσης την νικήτρια του 2019 Φλαμένγκο σ’ έναν βραζιλιάνιακο «εμφύλιο», με την ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα να είναι εκείνη τελικά που επικράτησε με 2-1 κάνοντας το repeat και υποχρεώνοντας την «Μενγκάο» στην πρώτη της ήττα σε τελικό μετά από δύο επιτυχημένες προσπάθειες.

Η Παλμέιρας άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Βέιγκα που πλάσαρε στην κίνηση από το σημείο του πέναλτι, μετά από ασίστ του Μάικε.


Στο 72ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για την Φλαμένγκο. Ο Γκαμπιρέλ Μπαρμπόσα έκανε την επέλαση από πλάγια αριστερά, άλλαξε την μπάλα με τον Ντε Αρασκαέτα και τελείωσε εξαιρετικά τη φάση με υπέροχο διαγώνιο σουτ για το 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους με το ματς να οδηγείται στην παράταση.


Στο ξεκίνημα της παράτασης ο νεοεισελθών Ντεΐβερσον θα εκμεταλλευτεί το τραγικό λάθος του Περέιρα, θα βγει απέναντι στον Ντιέγκο Άλβες και θα τον νικήσει για το 2-1 στο 95ο λεπτό.


Αφότου πήρε το προβάδισμα η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα συνέχισε να παίζει συντηρητικά αφήνοντας την μπάλα στην Φλαμένγκο και ψάχνοντας την ευκαιρία να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Η Φλαμένγκο έδειξε πως δεν είχε άλλες δυνάμεις, ψυχικές και σωματικές, για να φτάσει στην ισοφάριση και απόδειξη αυτού είναι πως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει παρά μόνο μία καλή φάση στο 117′, με το πλασέ του Πέδρο από τα όρια της μεγάλης περιοχής που πέρασε άουτ, «αποδεχόμενη» ουσιαστικά την ήττα της με 2-1 από την Παλμέιρας, που κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τρίτη συνολικά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X