Η ΑΕΚ θα επιστρέφει όταν στηρίζεται από τον κόσμο της

Η ΑΕΚ θα επιστρέφει όταν στηρίζεται από τον κόσμο της
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για το μεγαλείο των οπαδών της ΑΕΚ που δικαιώθηκαν στους Ζωσιμάδες, στην Ριζούπολη και στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK έκανε μεγάλη προσπάθεια από το ματς με τον Απόλλωνα και μετά, να προασπίσει το καλό κλίμα, να μην αφήσει να πάμε όπως πέρσι μετά τις πρώτες ατυχίες.

Ο κόσμος στήριξε σε αυτό. Χειροκρότησαν ακόμη και στη Ριζούπολη, χειροκρότησαν μετά τον ΟΣΦΠ, έκαναν μια φοβερή υποδοχή στην ομάδα την Παρασκευή στα Γιάννινα. Εμένα με κράζουν διάφοροι γιατί το λέω φωναχτά πως σε αυτά πάντα πιστεύω, αλλά το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας η ΑΕΚ το εισέπραξε τη στιγμή που η μπάλα έσκαγε στα δίχτυα από το σουτ του Σάκχοφ.

Το γεγονός πως πάλεψαν όλοι να κρατηθεί το καλό κλίμα, η θετική αύρα, είχε αποτέλεσμα απόψε στους Ζωσιμάδες. Κυρίως το μεγαλείο των οπαδών της στα δύσκολα των τελευταίων δύο αγωνιστικών. Αυτών που ήταν εκεί και εκφράζουν τη δυναμική του κόσμου της.

Δείτε περισσότερα για την ΑΕΚ που θα επιστρέφει όταν στηρίζεται από τον κόσμο της.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X