Μιχαΐλοβιτς: «Εάν δεν εμβολιάζεσαι βλάπτεις τους άλλους»

Μιχαΐλοβιτς: «Εάν δεν εμβολιάζεσαι βλάπτεις τους άλλους»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανόητους χαρακτήρισε όσους δεν κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς σε δηλώσεις που έκανε.

Έναν πραγματικό μαχητή της ζωής αποτελεί ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς.

Ο τεχνικός της Μπολόνια, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια δίνει μάχη προκειμένου να νικήσει την λευχαιμία είναι φανατικός υποστηρικτής του προγράμματος για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Την Παρασκευή (26/11) ο παλαίμαχος άσος της Λάτσιο έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου, ενώ παράλληλα έστειλε μήνυμα προς όσους είναι διστακτικοί να εμβολιαστούν.

«Είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό να εμβολιαστούμε γιατί σού σώζει τη ζωή. Εγώ έκανα μεταμόσχευση, έκανα την τρίτη δόση και τώρα είμαι καλά.

Ο καθένας, δυστυχώς, μέσα στην πυρηνική του οικογένεια έχει άτομα που γνωρίζει, παραδείγματα αρνητικά, ανθρώπων μη εμβολιασμένων.

Τις προάλλες πέθανε στην Σερβία ένας φίλος μου, 56 ετών. Δεν ήθελε να εμβολιαστεί, πήγε στο νοσοκομείο και πέθανε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο κόουτς των «ροσομπλού» πρόσθεσε τα εξής: «Όταν ξέσπασε αυτή η πανδημία και γινόταν λογος για το εμβόλιο, δεν βλέπαμε την ώρα να το κάνουμε. Τώρα που υπάρχει είναι πραγματικά ανόητο να μην εμβολιαζόμαστε.

Αδυνατώ να το κατανοήσω. Εμβολιαστείτε, σώστε τη ζωή σας και τους άλλους. Εάν ζεις σε μία κοινωνία και δεν θέλεις να εμβολιαστείς, δεν είναι κάτι που αφορά μόνο εσένα.

Εάν δεν εμβολιάζεσαι, βλάπτεις και τους άλλους φερόμενος εγωιστικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X