Οι σοκαριστικές μαρτυρίες των θυμάτων του «ψευτογιατρού»: Σόδα με νερό, χυμούς από βότανα και 7.000 ευρώ για... φάρμακα

Σε δίκη για 12 ανθρωποκτονίες και 16 απόπειρες ο ψευτογιατρός (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υποσχέσεις ότι θα καταφέρει να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής κατά 80% των καρκινοπαθών με βότανα που στοίχιζαν 7.000 ευρώ, με χυμούς από παντζάρια και σκόρδο αλλά και με νερό αραιωμένο με σόδα, μοίραζε στα θύματά του ο «ψευτογιατρός» που δικάζεται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών.

Πείθοντας τους απεγνωσμένους συγγενείς να διακόψουν τη  θεραπεία τους – «οι γιατροί κάνουν χημειοθεραπείες για να παίρνουν μίζες από φαρμακευτικές» τους έλεγε – κατάφερνε να πουλήσει ελπίδα στους ανθρώπους αυτούς που έψαχναν μια σανίδα σωτηρίας για τους ασθενείς τους, μέλη των οικογενειών τους.

Την αρρωστημένη δράση του 48χρονου «ψευτογιατρού», άρχισε να ξετυλίγει σήμερα με την κατάθεσή του στη δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο πρώτος μάρτυρας της υπόθεσης, ο οποίες έχασε τον πατέρα του το 2015, όταν εμπιστεύθηκε την θεραπεία του για καρκίνο στον πνεύμονα, στον «ογκολόγο Dr Kontos».

Διαβάστε περισσότερα για τις σοκαριστικές μαρτυρίες των θυμάτων του «ψευτογιατρού»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X