Ιταλικά ΜΜΕ: «Πιέζει τη Νάπολι για Μανωλά ο Ολυμπιακός»

«Σοβαρεύει του Ολυμπιακού για Μανωλά, πρόβλημα το οικονομικό»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα για το μέλλον του Μανωλά στη Νάπολι στα ιταλικά ΜΜΕ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στην Ιταλία για το κατά πόσο μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της παραμονής ή μη του Μανωλά στη Νάπολι. Και αυτά εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό που έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

«Ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να φύγει από τη Νάπολι τον Ιανουάριο αν και το συμβόλαιο που λήγει το 2024. Υπάρχει το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε ήδη μια προσπάθεια το καλοκαίρι», αναφέρει μεταξύ άλλων το «areanapoli.it».

«Ο Έλληνας αμυντικός, που πλέον βρίσκεται συνεχώς στον πάγκο, γνωρίζει ότι τον Ιανουάριο θα μπορούσε να βρει χώρο, λόγω του Κυπέλλου Αφρικής που θα απομακρύνει τον Καλιντού Κουλιμπαλί από την Ιταλία. Την ίδια ώρα, όμως, ο πρώην παίκτης της Ρόμα έχει ένα δυνατό κάλεσμα από την πατρίδα του, όπου ο Ολυμπιακός με χαρά θα τον υποδεχόταν. Ήδη το περασμένο καλοκαίρι, η ελληνική ομάδα προσπάθησε να αγοράσει τον παίκτη της Νάπολι, χωρίς όμως να τα καταφέρει», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ. «areanapoli.it».

«Τις τελευταίες εβδομάδες ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ξανά, ανεβάζοντας την πίεση με τους Ναπολιτάνους να τους πείσει για την πώληση. Ο Κώστας Μανωλάς δεν πρόκειται απαραίτητα να φύγει σύντομα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αυτό δεν θα συμβεί», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X