Η ΑΕΚ με τους μικρούς στη σύνθεση της νίκησε (21-39) τη Σαλαμίνα και «φορτσάρει» για Σπόρτινγκ!

Εικόνες του enwsi.gr από το Σαλαμίνα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Αγωνιζόμενη με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια με 21-39 από την έδρα της Σαλαμίνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία επικράτησε της Σαλαμίνας εκτός έδρας με 21-39 για την 8η αγωνιστική που άνοιξε και την αυλαία του δεύτερου γύρου της Handball Premier.

Το παιχνίδι ήταν περισσότερο προπονητικό για την ΑΕΚ με τον Δημήτρη Δημητρούλια να χρησιμοποιεί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μόνο τους μικρούς. Η «Ένωση» παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε σχεδόν με την ομάδα των Νέων έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη που την διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας στον Νότιο όμιλο με έξι νίκες και μια ισοπαλία.

Η ΑΕΚ κρατάει πολλά θετικά στοιχεία από το παιχνίδι και κυρίως την παρουσία των νέων, Δικαιούλια, Στάθη, Κοτσιώνη, Ζαρίκο, Καλόμοιρο καθώς και αυτή του Σοφιάν Μπεντζιλαλί ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς για να βοηθήσει την ΑΕΚ στα απαιτητικά ματς που ακολουθούν. Πλέον η ομάδα κοιτάει το επόμενο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα για το EHF Εuropean League την προσεχή Τρίτη.

Διαφορά ασφαλείας

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής με την «Ένωση» να είναι ανώτερη από την αρχή αποκτώντας μια διαφορά ασφαλείας την οποία διατήρησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 6-0 και ανέβασαν γρήγορα την διαφορά σε 1-10 στο πρώτο δεκάλεπτο. Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία αλλά και την επίθεση να βρίσκει στόχο οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το 5-15 στο 15′ ενώ πήγαν στα αποδυτήρια προπορευόμενοι με 22-10.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Δημήτρη Δημητρούλια να διατηρεί μέσα στο γήπεδο τους μικρούς. Το παιχνίδι ήταν περισσότερο διαδικαστικό με τους «κιτρινόμαυρους» να το αξιοποιούν ωστόσο με τον καλύτερο τρόπο δημιουργώντας όμορφες φάσεις και βγάζοντας αρκετά πράγματα από άποψη τακτικής που τους ζήτησε ο προπονητής τους. Το τελικό 21-39 ήρθε εύκολα για την ΑΕΚ που πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς της Τρίτης με την Σπόρτινγκ.

Τα πεντάλεπτα: 0-6, 1-10, 4-15, 7-18, 8-20, 10-22 (ημιχρ.), 11-25, 14-30, 17-32, 18-35, 20-37, 21-39.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μπακαούκας, Κουτσόπουλος 6, Παπαδάκης, Τσάρπαλης 3, Κόρρος, Χιώτης 1, Τρούλος 5, Κιζόπουλος, Τσομπανίδης 1, Βασιλόπουλος, Παπαδόπουλος, Σκύφτος, Χαραλάμπους 4, Γεωργακόπουλος 1

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Μπριάτκα 4, Βασιλείου 4, Νικολαΐδης, Άντζελιτς, Μυλωνάς 2, Στάθης 4, Ηλιόπουλος 6, Μπουκοβίνας, Πλάθα, Κοτσιώνης 4, Ζαρίκος 4, Παπαδιονυσίου 3, Μπεντζιλαλί, Δικαιούλιας 4, Καλόμοιρος 4

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X