Απίστευτες απειλές στη σύζυγό του Οτσόα: «Πες του μαλ@@ να μην παίζει άλλο, αλλά να σε σκοτώσει»

Απίστευτες απειλές στη σύζυγό του Οτσόα: «Πες του μαλ@@ να μην παίζει άλλο, αλλά να σε σκοτώσει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντί να πλησιάσει πιο κοντά στην απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, το Μεξικό έκανε έναν καταστροφικό προκριματικό γύρο και κοιτάζει τα πλέι οφ.

Σε ένα από τα πιο κρύα παιχνίδια της ιστορίας του, χωρίς ιδέες και με λάθη του τερματοφύλακα Γκιγιέρμο Οτσόα, ο εφιάλτης της Εθνικής Μεξικού γίνεται όλο και μεγαλύτερος. Ο Καναδάς νίκησε το Μεξικό και η σύζυγος του πορτιέρο δέχθηκε απειλές για τη ζωή της.

Το μόνο που σώζει τώρα την «Τρι» είναι η διαφορά τερμάτων τους με την Κάρλα Μόρα, σύζυγο του Γκιγιέρμο Οτσόα, να την πληρώνει για την άσχημη εμφάνιση του άντρα της, αφού δέχθηκε απειλές για τη ζωή της.

Τα λάθη του τερματοφύλακα και το μήνυμα στα social media

Από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Μόρα διαβεβαίωσε ότι τα λάθη του συζύγου της που έκανε στους τελευταίους αγώνες της Εθνικής Ομάδας του Μεξικού είναι κοινά επειδή είναι άνθρωπος, αλλά προέβλεψε περισσότερες χαρές για τους φιλάθλους.

Τα κακά αποτελέσματα της Μεξικανικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στους τελευταίους αγώνες της, στους οποίους σημείωσε τρεις ήττες, δύο νίκες και μια ισοπαλία, έχουν εισχωρήσει βαθιά στους οπαδούς της εθνικής, οι οποίοι έχουν επικεντρωθεί στην επίθεση στο προπονητικό επιτελείο και στους παίκτες της εθνικής ομάδας.

«Πες στον μ@λ@κ@ σου να μην παίζει άλλο»

Ωστόσο, οι επιθέσεις πήγαν πολύ μακριά. Η Κάρλα Μόρα, σύζυγος του Γκιγιέρμο Οτσόα, κατήγγειλε από τον λογαριασμό της στο Instagram απειλές για θάνατο και βιασμούς εναντίον της και ολόκληρης της οικογένειάς της για τις ενέργειες που είχε ο διεθνής τερματοφύλακας στους αγώνες με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά κατά τη διάρκεια των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Με ένα story, η Κάρλα Μόρα μοιράστηκε το μήνυμα που της έστειλε ένας χρήστης και με το οποίο αποφάσισε να την απειλήσει έντονα.

«Πες στον μ@λ@κ@ σου να μην παίζει άλλο με την Εθνική, αλλά να σε σκοτώσει και να βιάσει εσένα και την οικογένειά σου» έγραψε ο άγνωστος.

«Το μίσος δεν οδηγεί σε τίποτα καλό»

Από την πλευρά της, η Κάρλα αποφάσισε να αφιερώσει ένα μήνυμα σε αυτό το άτομο και σε όλους τους άλλους που είναι αφοσιωμένοι στο να «ρίχνουν μίσος» και να απειλούν τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους, γιατί, όπως είπε, «το μίσος δεν οδηγεί σε τίποτα καλό.

«Το μίσος δεν οδηγεί σε τίποτα καλό. Είναι άθλημα, άλλοτε κερδίζεις και άλλοτε χάνεις. Είμαστε όλοι άνθρωποι και όλοι μπορούμε να κάνουμε λάθη και ακριβώς από αυτά τα λάθη βγαίνει ο χαρακτήρας, η καλύτερη εκδοχή σας και ένα εκατομμύριο καλές στιγμές. Είμαι σίγουρη ότι θα δώσουν στο Μεξικό πολλές χαρές» έγραψε η Μόρα.

Πηγή: Sputnik

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X