Αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμού και κέρδισε σε λοταρία

Αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμού και κέρδισε σε λοταρία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απίστευτη ιστορία του άλλοτε άσου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τέρι Κένεντι που σταμάτησε το ποδόσφαιρο λόγω προβλημάτων τραυματισμών και κέρδισε ένα εκατομμύριο λίγες σε λοταρία!

«Αν σε θέλει, σου αλλάζει τη ζωή», λένε για τα τυχερά παιχνίδια και στην προκειμένη επιβεβαιώθηκε.

Ο Τέρι Κένεντι υπήρξε ποδοσφαιριστής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Έπαιζε, μάλιστα, μαζί με τον Χάρι Μαγκουάιρ στην ομάδα. Σταμάτησε λόγω προβλημάτων στα γόνατα. Οι συχνοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να γίνει αυτό που πίστευαν πολλοί όταν ξεκινούσε την καριέρα του. Ότι δηλαδή θα μπορούσε να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Μέχρι πρότινος ήταν ένας κοινός θνητός και ένας καθημερινός εργαζόμενος που δίνει μάχη για να βγάλει τα προς το ζην. Ωστόσο, μία λοταρία τα αλλάζει όλα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο 27χρονος κέρδισε στη λοταρία ένα εκατομμύριο λίρες! Και οι συνάδελφοί του στη δουλειά κατέγραψαν τη στιγμή που λάμβανε τα φανταστικά νέα, χωρίς ο ίδιος να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Ο Άγγλος παλαίμαχος άσος είδε την τύχη να τον αποζημιώνει για όσα του στέρησε λίγα χρόνια νωρίτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X