Ραϊόλα: «Οταν μιλάω για τον Πογκμπά ξυπνάνε και οι νεκροί...»

Ραϊόλα: «Οταν μιλάω για τον Πογκμπά ξυπνάνε και οι νεκροί...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Πολ Πογκμπά στην Γιουβέντους τοποθετήθηκε με δηλώσεις που έκανε ο ατζέντης του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Στον τελευταίο του χρόνο έχει μπει το συμβόλαιο που έχει ο Πολ Πογκμπά, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που σημαίνει ότι ο Γάλλος διεθνής άσος έχει το δικαίωμα να μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του θέλει από το καλοκαίρι και μετά.

Ο Μίνο Ραϊόλα, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε άφησε όλα τα σενάρια ανοικτά σχετικά με το μέλλον του πελάτη του, ακόμα και αυτό της επιστροφής του στην Γιουβέντους . Σε ερώτηση που του έγινε για το αν το όνειρο των οπαδών των «μπιανκονέρι» μπορεί να γίνει πραγματικότητα, ο ίδιος ανέφερε τα εξής ακόλουθα:

«Το να ονειρεύεσαι είναι δωρεάν, όσοι δεν ονειρεύονται είναι νεκροί. Δεν απαγορεύω τα όνειρα σε κανέναν, τα κάνω κι εγώ κάθε μέρα, οπότε ας ονειρευόμαστε, είναι καλό για εσάς. Τότε να δούμε αν θα γίνουν πραγματικότητα. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά με την Γιουνάιτεντ. Ας δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να σταματήσω κανέναν από το να ονειρευτεί τον Πολ στην Γιουβέντους .Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά όταν μιλάμε για τον Πογκμπά στην Αγγλία, ακόμη και οι νεκροί ξυπνάνε…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στην Γενική Συνέλευση της IAFA (Italian Football Agent) που έλαβε χώρα στην Ρώμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X