Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Κανένα έλεος από την Αγγλία, 10-0 το Σαν Μαρίνο (VIDEO)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Κανένα έλεος από την Αγγλία, 10-0 το Σαν Μαρίνο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Αγγλία επικράτησε 10-0 του Σαν Μαρίνο στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αγγλία δεν έδειξε κανένα έλεος στο Σαν Μαρίνο καθώς επικράτησε 10-0 για το τελευταίο παιχνίδι των Προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Τα παιχνίδια στον 6ο και τον 9ο όμιλο έγιναν, επειδή… έπρεπε να γίνουν. Με τις δύο πρώτες θέσεις καπαρωμένες πριν την σέντρα, το ενδιαφέρον στράφηκε σε άλλες λεπτομέρειες. Όπως στο πόσα γκολ θα βάλει η Αγγλία στο Σαν Μαρίνο. Οι Άγγλοι οπαδοί που ταξίδεψαν από πολύ νωρίς άρχιζαν να φωνάζουν το σύνθημα: «we want ten», καταλαβαίνοντας ότι τα λιοντάρια μπορούν να σκοράρουν 10 γκολ, όπερ και εγένετο.

Μόνο ο Χάρι Κέιν πέτυχε τέσσερα, κι όλα στο πρώτο ημίχρονο που έληξε με το απίθανο 0-6. Το Σαν Μαρίνο έμοιαζε με σάκο του μποξ και τελικά η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ηρέμησε μόνο στο 79ο λεπτό, όταν ο Σακά έκανε το 0-10 και μαζί το χατίρι των οπαδών.

Το γκολ του Κάρολ Σβιντέρσκι δεν έφτασε τελικά στην Πολωνία, που όμως παρά την εντός έδρας ήττα από την Ουγγαρία (1-2) περιμένει τον αντίπαλο της στα μπαράζ, ενώ στον 6ο όμιλο είχαμε την πρώτη απώλεια της Δανίας.

Μετά από 9 σερί ήττες ηττήθηκαν για πρώτη φορά από την Σκωτία (2-0) που έδειξε ότι άξια πήρε την δεύτερη θέση και περιμένει να μάθει αντίπαλο στα νοκ-άουτ.





ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X