Αντετοκούνμπο: Αθλητής της χρονιάς σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό GQ

Τεράστιος Αντετοκούνμπο: Εξασφαλίζει στέγη στους πυρόπληκτους!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αμερικανικό περιοδικό GQ παρουσίασε την ετήσια λίστα του με τους άνδρες της χρονιάς και ξεχώρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τον καλύτερο αθλητή για το έτος 2021, δεδομένου ότι οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή του ΝΒΑ μετά από πενήντα χρόνια.

Ο Γιάννης Αντεκούνμπο δεν σταματά να κατακτά ατομικές διακρίσεις, πάσης φύσεως. Πέραν των αθλητικών, υπάρχουν κι οι εμπορικές άλλωστε, με τον Greek Freak να βρίσκεται στο εξώφυλλο του GQ.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο σχετικό απόσπασμα το GQ ”Ο Γ. Αντετοκούνμπο δεν θέλει να είναι το πρόσωπο του ΝΒΑ, αλλά πιθανότατα δεν μπορεί να το αποτρέψει. Κι αυτό χάρη στην ιστορία ζωής του, που εμπνέει τους πάντες, την απαράμιλλη αποφασιστικότητα που παρουσιάζει σε επίπεδο ανταγωνισμού, το υπερφυσικό χάρισμά του, και τις εμφανίσεις που προκάλεσαν δέος στα NBA Playoffs του 2021”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X