Τέλος ο Βέργης από τον Sport FM

Τέλος ο Βέργης από τον Sport FM

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από το δυναμικό του Sport FΜ αποτελεί ο δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βέργης ήταν επί σειρά ετών από τα «δυνατά ονόματα» του σταθμού και ιδιαίτερα στην πρωινή ζώνη.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές και την εκπομπή τη συνεχίζει μόνος του ο Βάιος Τσούτσικας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στον Βασίλη Βέργη κοινοποιήθηκε με εξώδικο η λύση της συνεργασίας, την Παρασκευή (12/11) το βράδυ.

H ανάρτηση του Βέργη στα social μετά την ξαφνική του απόλυση:

«Επειδή σέβομαι -και ευχαριστώ πολύ- όσους ρωτούν να μάθουν γιατί από σήμερα δεν είμαι στην εκπομπή (ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ) που δημιούργησα (Με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ σημειωνω: με τεράστια επιτυχια) πριν από 6,5 χρόνια στον ΣΠΟΡfm 94,6, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι τουτο: την περασμενη Παρασκευή το μεσημέρι, εντελώς αιφνιδιαστικά, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ από τον σταθμό με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου. Τα “πως” και “γιατί” θα δημοσιοποιηθουν ΟΛΑ τις επομενες ημέρες. Για την ώρα καταλαβαίνετε ότι προηγουνται οι νομικές ενέργειες.

Υγ. Ευχαριστώ και δημοσια τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ Βαιο Τσουτσικα. Για την εξαιρετική συνεργασία μας αλλά και για την στάση που κράτησε στο θέμα. Και την Παρασκευή και πριν από λίγη ώρα στον αέρα του ΣΠΟΡ fm 94,6».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X