«Κρύος» ιδρώτας στη Λίβερπουλ με τον τραυματισμό του Χέντερσον

«Δένει» Χέντερσον η Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγωνία στους «κόκκινους» για τον Χέντερσον. Στα «πιτς» για τους «Reds» βρίσκονται, ήδη, οι Κέρτις Τζόουνς, Τζέιμς Μίλνερ, Ναμπί Κεϊτά και Τιάγκο.

Ο Τζόρνταν Χέντερσον εγκατέλειψε την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας λόγω τραυματισμού και στην Λίβερπουλ δεν θέλουν καν να σκέφτονται ότι ο διεθνής μέσος του μπορεί να χάσει το ματς με την Άρσεναλ.

Το ιατρικό επιτελείο των «τριών λιονταριών» εκτίμησε ότι η κατάσταση του δεν είναι σοβαρή, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τελευταίο ματς της εθνικής του ομάδας με το Σαν Μαρίνο.

Από την άλλη πλευρά πάντως, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ έχουν λουστεί από… κρύο ιδρώτα. Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει το Σάββατο (20/11, 19:30) την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ» και ο Γερμανός τεχνικός δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο ο Χέντερσον να μην δώσει το «παρών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X