Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Πάει Κατάρ με απίστευτο τρόπο η Κροατία του Λιβάγια -«Αυτοκτόνησε» η Ρωσία (VIDEO)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Πάει Κατάρ με απίστευτο τρόπο η Κροατία του Λιβάγια -«Αυτοκτόνησε» η Ρωσία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην… πισίνα του Ζάγκρεμπ, η Κροατία «βούλιαξε» την Ρωσία (1-0) την προσπέρασε στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου και πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ρωσία οδήγησε τον όμιλο στο μεγαλύτερο μέρος των προκριματικών, όμως σημασία έχει ο τερματισμός. Η Κροατία έφερε την κατάσταση στα μέτρα της, ώστε η πρωτιά να κρίνεται εντός έδρας σε έναν μονό τελικό στο Σπλιτ. Μπορεί το Πόλιουντ να θύμιζε… πισίνα εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης από το πρωί, όμως η φιναλίστ του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου χόρευε στο βρεγμένο τερέν.

Για 81 λεπτά, η Κροατία έπαιζε μονότερμα τους Ρώσους, όμως η εκπληκτική απόδοση του τερματοφύλακα Σαφόνοφ και η αστοχία των γηπεδούχων διατηρούσε το 0-0, παρότι οι τελικές μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 20 εναντίον μόλις μιας και η κατοχή ξεπερνούσε το 65% για τους γηπεδούχους.


Ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Ζλάτκο Ντάλιτς, το κατάφερε άθελά του, ένας Ρώσος. Το αυτογκόλ του Κουντριάσοφ έφερε την απόλυτη έκσταση στο Σπλιτ, αφού χάρη σε αυτό το γκολ η Κροατία πάει Μουντιάλ.

Το 1-0 έμεινε ως το τέλος και έφερε την πρωτιά για την βάτερνι που με 23 βαθμούς ξεπέρασε στο φώτο φίνις την Ρωσία, που με ένα βαθμό λιγότερο θα παίξει την πρόκριση στην τελική φάση σε διπλούς αγώνες μπαράζ.

Το μαρτύριο της Κύπρου ολοκληρώθηκε στην Λιουμπλιάνα. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ολοκλήρωσε την πορεία της στην προκριματική φάση με 7 ήττες σε 10 παιχνίδια και τον θλιβερό απολογισμό τερμάτων 4-21!

Η Σλοβενία με τον Γιάσμιν Κούρτιτς στην ενδεκάδα της. βρήκε τα γκολ της νίκης στην επανάληψη από τους Ζάιτς (48’) και Τσέριν (84’), το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής και να μειώσει στο τελικό 2-1 με σκόρερ τον Κακουλή στο 89ο λεπτό.

Τέλος το μαρτύριο και για την Μάλτα, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την πλέον βαριά ήττα. Ο Ντούντα έκανε το πρώτο του χατ-τρικ με την Εθνική Σλοβακίας (8’, 69’, 89’), ο Ρούσνακ (6’, 16’) και ο Ντε Μάρκο (72’) έκαναν κι αυτοί το κομμάτι τους και οι Σλοβάκοι έφτασαν στο επιβλητικό 0-6, που τους έφερε στην τρίτη θέση, απέναντι στην Μάλτα που τελείωσε την αναμέτρηση με 9 παίκτες εξαιτίας των αποβολών των Καμερτσούλι (49’) και Τέουμα (51’).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X