Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Ενμπαγκότο, Ξενοπουλος και Σιδεράς αύριο με τον Παναθηναϊκό Β' κόντρα στην ΑΕΚ Β'

Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Ενμπαγκότο, Ξενοπουλος και Σιδεράς αύριο με τον Παναθηναϊκό Β' κόντρα στην ΑΕΚ Β'
Photo Credits: INTIME

Με παίκτες της πρώτης ο Παναθηναϊκός Β' κόντρα στην ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Παναθηναϊκός Β’ θα προπονηθούν σήμερα Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Ξενόπουλος, Σιδεράς και Ενγκμπακοτό, ώστε να αγωνιστούν αύριο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ Β’.

Με αρκετά πρόσωπα από την πρώτη ομάδα αναμένεται να κατεβεί ο Παναθηναϊκός Β΄ κόντρα στην ΑΕΚ Β΄ την Κυριακή στη Λεωφόρο. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά μετά από 6 μήνες θα αγωνιστεί σε επίσημη αναμέτρηση ο Μπαρτ Σένκεφελντ, προκειμένου να πάρει αγωνιστικό ρυθμό και να είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Επιπρόσθετα, με τον Παναθηναϊκό Β΄ θα αγωνιστούν και ο Αγιούμπ, αλλά και οι Ξενόπουλος, Σιδεράς και Ενγκμπακοτό. Όλοι αυτοί θα προπονηθούν σήμερα με τον Γιάννη Βονόρτα και αύριο θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ Β΄.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση της Κυριακής στη Λεωφόρο με την ΑΕΚ Β΄ ξεκινάει στις 15:00 και γίνεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X