Ο Βαγγέλης Τσάπας του Ιωνικού είναι ο ιδιοκτήτης ομάδας που εξαφανίστηκε!

Ο Βαγγέλης Τσάπας του Ιωνικού είναι ο ιδιοκτήτης ομάδας που εξαφανίστηκε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Τσάπας, ιδιοκτήτης του Ιωνικού είναι ο εξαφανισμένος ιδιοκτήτης ομάδας της Basket League που αναζητείται τις τελευταίες 48 ώρες.

Οι πληροφορίες, ότι κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει και να επικοινωνήσει τόσο με τον κ.Τσάπα, όσο και με τη σύζυγο και την κόρη του, κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, έχοντας προκαλέσει σάλο.

Στην αρχή η «εξαφάνισή» του θεωρήθηκε προσωρινή και συμπτωματική, ωστόσο επειδή ο κ. Τσάπας είναι εδώ και αρκετά χρόνια πολύ ενεργός στα μπασκετικά δρώμενα και η ενασχόληση με την ομάδα του καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του, μετά το πρώτο 24ωρο που δεν έδωσε σημεία ζωής, η ανησυχία ενισχύθηκε.

Πέρα από τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ομάδα, αναστατωμένοι και σοκαρισμένοι είναι και διάφοροι ιδιώτες που διατηρούσαν επιχειρηματικές συναλλαγές μαζί του.

Πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι στην αστυνομία δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X