ΑΕΚ: Μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (2-4) και ξέφυγε στην κορυφή!

«Αφεντικό» στο ντέρμπι η ΑΕΚ- Νίκησε τον Δούκα (4-2) και σκαρφάλωσε μόνη στην κορυφή!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ήταν το μεγάλο αφεντικό και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια σε ένα ακόμη ντέρμπι καθώς «άλωσε» το κλειστό της Πολιτείας επικρατώντας με 4-2 του Παναθηναϊκού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά τη νίκη επί του Δούκα, η «Ένωση» ήταν το μεγάλο αφεντικό σε ένα ακόμη ντέρμπι κορυφής και από απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής έχοντας μάλιστα και πέντε βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 κατάφερε να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά με 1-2 αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν αυτή που πέτυχε δύο γκολ και πήρε τη μεγάλη νίκη που την εδραίωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η «Ένωση» είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα μετρώντας το απόλυτο στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

 Η εξέλιξη του αγώνα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το «τριφύλλι» ήταν αυτό που προηγήθηκε στο παιχνίδι, με σουτ από κοντά (1-0). Η ΑΕΚ απάντησε με τους Ασημακόπουλο και Παπακώστα, που ανέτρεψαν την εις βάρος κατάσταση για την ΑΕΚ, φέρνοντας τον «Δικέφαλο» μπροστά στο σκορ με 2-1 στο ημίχρονο. Όπως και στο α’ μέρος, έτσι και στο β’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι βρήκαν πρώτοι δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν και πάλι άμεση, καθώς ο Ταρνανίδης σημείωσε το 3-2, ενώ λίγο πριν το τέλος ο Αρτινός διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΕΚ 2-4

Σκόρερς: Ασημακόπουλος, Παπακώστας, Ταρνανίδης, Αρτινός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X