ΑΕΚ: Πρεμιέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια με Ήφαιστο για το μπάσκετ με αμαξίδιο!

ΑΕΚ: Πρεμιέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια με Ήφαιστο για το μπάσκετ με αμαξίδιο!
Photo Credits: INTIME

Τον Ήφαιστο υποδέχεται σήμερα η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ήφαιστο υποδέχεται σήμερα στις 14:30 στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Νοτίου Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ με Αμαξίδιο.

Μετά την περσινή χρονιά που διακόπηκε από την πανδημία, η ενισχυμένη μεταγραφικά ΑΕΚ, είναι έτοιμη να τιμήσει για ακόμα μία φορά την ιστορία του Συλλόγου. Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Φαντί, Κότσαρη, Χαλδαίο, Αδαμόπουλο, Βασίλιεβ, Πανίδη, Ιμπραήμ, Μάλτζη και Κουλόπουλο. Λίγο πριν την πρεμιέρα η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Αδαμόπουλο. «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Αδαμόπουλο. Ο 37χρονος (17/09/1984) που αγωνίζεται στη θέση 5, εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο. Έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣΚΑ, Άτλαντα, Τιτάνες Πάτρας και Ήφαιστο Πάτρας, ενώ έχει πανηγυρίσει 3 Πρωταθλήματα και 1 νταμπλ. Φυσικά, τιμά τη «γαλανόλευκη», όντας διεθνής από το 2017».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X