ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Αδαμόπουλο, κράτησε Πανίδη το μπάσκετ με αμαξίδιο

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Αδαμόπουλο, κράτησε Πανίδη το μπάσκετ με αμαξίδιο
Photo Credits: INTIME

Νέα μεταγραφή για την ΑΕΚ στο μπάσκετ με αμαξίδιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΚ στο μπάσκετ με αμαξίδιο μια ημέρα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Γιώργο Αδαμόπουλο που θα ενισχύσει την «Ένωση» τη νέα σεζόν. Παράλληλα ανανέωσε την συνεργασία της με τον Βασίλη Πανίδη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Αδαμόπουλο. Ο 37χρονος (17/09/1984) που αγωνίζεται στη θέση 5, εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο. Έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣΚΑ, Άτλαντα, Τιτάνες Πάτρας και Ήφαιστο Πάτρας, ενώ έχει πανηγυρίσει 3 Πρωταθλήματα και 1 νταμπλ. Φυσικά, τιμά τη «γαλανόλευκη», όντας διεθνής από το 2017. Γιώργο, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Πανίδη αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Πανίδη. Ο 42χρονος (09/02/1979), που αγωνίζεται στη θέση 4, θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Συλλόγου.

Ο Βασίλης Πανίδης βρίσκεται από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του τμήματος στην ομάδα μας, από το 2018, και θα συμπληρώσει έτσι μία 4ετία φορώντας τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X