Πάρτι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γιουνάιτεντ και νίκη με 0-2 (VIDEO)

Πάρτι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γιουνάιτεντ και νίκη με 0-2 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Άνετη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ εύκολη νίκη πήρε η Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, καθώς κέρδισε με 0-2 την Γιουνάιτεντ με τον Μπαϊγί να κάνει με αυτογκόλ το 0-1 στο 7′ και τον Μπερνάντο Σίλβα να κάνει το 0-2 στο 45′.



Ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερος εάν η Γιουνάιτεντ δεν είχε τον Ντε Χέα, ο οποίος στο πρώτο μέρος έκανε σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έριξαν ρυθμό. Ο Φόντεν έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 82’ να κάνει το 3-0, αλλά το σουτ που επιχείρησε από τα αριστερά κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Ισπανού τερματοφύλακα και πέρασε άουτ.

Η Σίτι είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χαρακτηριστικό είναι ότι η Γιουνάιτεντ κέρδισε το πρώτο -και μόνο- κόρνερ της στο τελευταίο λεπτό του ματς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): ΝτεΧέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μπαϊγί (Σάντσο, 46′), Σο (Τέλες, 80′), Φρεντ (Φαν Ντε Μπέεκ, 80′), Μακ Τόμινεϊ, Φερνάντες, Γκρίνγουντ (Ράσφορντ, 67′), Ρονάλντο.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Κανσέλο, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Ντε Μπρόινε, Ζεσούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X