Λουίς Ενρίκε: «Νιώθουμε πίεση για το παιχνίδι με την Ελλάδα»

Ήττα για την Ισπανία μετά από 66 αγώνες σε προκριματικά Μουντιάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε σήμερα (5/11) με έναν… ιδιαίτερο τρόπο τις κλήσεις του στην Εθνική Ισπανίας για τους αγώνες με την Ελλάδα (11/11, 21:45) και τη Σουηδία (14/11, 21:45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

O εκλέκτορας της «Φούριας Ρόχας» σχετικά με τα ερχόμενα παιχνίδια της ομάδας του ανέφερε πως θα είναι αρκετά… πιεστικά, ενώ σε ερώτηση για τον πρώην ποδοσφαιριστή του, τον Τσάβι και την επικείμενη πρόσκληψη του από την Μπαρτσελόνα του ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουίς Ενρίκε:

Για την πρόσληψη του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα: «Έχω υπάρξει στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, της Σπόρτινγκ και της Ρεάλ. Σαν προπονητής, έχω υπάρξει επίσης σε πολλά αποδυτήρια. Αλλά σε αυτά συγκεκριμένα, ο Τσάβι έχει υπάρξει περισσότερο από μένα.

Πιστεύω ότι σχεδόν αναμένεται να μου δώσει συμβουλές. Ελπίζω ότι θα πάει πολύ καλά γι’ αυτόν και ότι θα πετύχει πολλά πράγματα σε έναν μεγάλο σύλλογο σαν την Μπαρτσελόνα».

Για τα παιχνίδια με Ελλάδα και Σουηδία: «Αυτά τα δύο παιχνίδια παράγουν πολλή πίεση σε εμάς. Ελπίζω να μην την μεταβιβάσω στους παίκτες. Πρέπει να κάνω μια δουλειά, να δω τι είναι σημαντικό και να ξέρω τι δυσκολίες θα έχουμε.

Θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Το πρώτο επειδή παίζουμε εκτός έδρας και μας κοστίζει περισσότερο. Το δεύτερο γιατί είναι ένας άμεσος ανταγωνιστής μας και μάς κόστισε η ήττα που πάθαμε. Έχουμε μια νεαρή ομάδα με ανταγωνιστικό παρασκήνιο. Είναι μια περίπλοκη μείξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X