Τέλος και επίσημα ο Τσάβι από Αλ Σαντ, πάει Μπαρτσελόνα

Τσάβι: «Ιδανικός ο Λεβ για την Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αλ Σαντ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το “διαζύγιο” με τον Τσάβι κι έτσι ο 41χρονος Ισπανός προπονητής, επιστρέφει στο “Καμπ Νόου”, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του προπονητή.

«Η διοίκηση της Αλ-Σαντ συμφώνησε για τη μετακίνηση του Τσάβι στη Μπαρτσελόνα μετά την πληρωμή της ρήτρας αποδέσμευσης που ορίζεται στο συμβόλαιο. Συμφωνήσαμε για συνεργασία με την Μπαρτσελόνα στο μέλλον», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Αλ Σαντ.

Ο 41χρονος τεχνικός συμφώνησε χθες σε όλους τους προσωπικούς όρους με τους Ράφα Γιούστε (αντιπρόεδρος) και Ματέου Αλεμανί (διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος), ενώ το απόγευμα της Πέμπτης συναντήθηκε μόνος του με τον πρόεδρο της Αλ Σαντ, Μοχάμαντ μπιν Χαλίφα Αλ Τάνι. Εκείνος φέρεται να είπε το μεγάλο «ναι» στον Τσάβι για την αποχώρησή του, αλλά σήμερα το πρωί αναμένεται η συνάντηση των δύο διοικήσεων για να βρεθεί η… φόρμουλα.

Ολα δείχνουν πως μέσα στη μέρα το deal θα «σφραγιστεί». Ο Τσάβι αναμένεται να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη το Σάββατο, μαζί με τους Γιούστε και Αλεμανί, φυσικά δεν προλαβαίνει το ματς με την Θέλτα στο Βίγκο το απόγευμα του Σαββάτου (17:15), ενώ η παρουσίασή του πηγαίνει λογικά για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X