Μπαρτσελόνα: Αρνήθηκε Σαουδαραβική χορηγία ύψους 100 εκατ. ευρώ

Κατρακύλα δίχως τέλος για τη Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Αλαβές στο «Καμπ Νόου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να είναι… απελπιστική.

Οι «Καταλανοί» έχουν χρέη, ύψους 481 εκ. ευρώ,  που πρέπει να πληρωθούν μέχρι το τέλος της τρεχούσης σεζόν, ενώ υπάρχουν ακόμη 600 (περίπου), τα οποία είναι μακροπρόθεσμα.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία αναζητά νέο χορηγό φανέλας, καθώς η τρέχουσα συνεργασία με τη Rakuten λήγει το 2022 και όπως αναφέρει η Marca, οι «Μπλαουγκράνα» απέρριψαν ετήσια πρόταση χορηγίας 100 εκατομμυρίων ευρώ, που έγινε από επενδυτικό ταμείο το οποίο ανήκει στην κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας.

Αυτός, πάντως, δεν ήταν ο μόνος υποψήφιος που απορρίφθηκε από την καταλανική διοίκηση, αφού αποκλείστηκε επίσης η πρόσβαση σε μια ινδική εταιρεία διαδικτυακής εκπαίδευσης, η οποία είχε βάλει στο τραπέζι 58 εκατομμύρια ευρώ: παρόλο που είχε λάβει την έγκριση του προέδρου Λαπόρτα, στην περίπτωση αυτή το τίμημα θεωρήθηκε πολύ χαμηλό από τα υπόλοιπα στελέχη.

Τέλος, ούτε μια εταιρεία κρυπτονομισμάτων κατάφερε να κάνει κάτι, παρότι παρουσίασε προσφορά 70 εκατομμυρίων ευρώ. Η άρνηση, εν προκειμένω, οφειλόταν στο γεγονός ότι η διοίκηση του συλλόγου θεωρεί τα ψηφιακά νομίσματα μια αβέβαιη και όχι πολύ διαφανή αγορά. Η έρευνα της Μπαρτσελόνα, λοιπόν, συνεχίζεται…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X