Μπαρτσελόνα: Εν αναμονή της ανακοίνωσης του Τσάβι

Τσάβι: «Θέλω να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Ολα δείχνουν πως μέσα στην ημέρα ο Τσάβι θα γίνει και επίσημα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώτος και μοναδικός στόχος της Μπαρτσελόνα για τον πάγκο έρχεται όλο και πιο κοντά.

Ο τεχνικός της Αλ Σαντ και «σημαία» των Καταλανών, Τσάβι, αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί από τον σύλλογο αφού οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία.

Ο 41χρονος τεχνικός συμφώνησε χθες σε όλους τους προσωπικούς όρους με τους Ράφα Γιούστε (αντιπρόεδρος) και Ματέου Αλεμανί (διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος), ενώ το απόγευμα της Πέμπτης συναντήθηκε μόνος του με τον πρόεδρο της Αλ Σαντ, Μοχάμαντ μπιν Χαλίφα Αλ Τάνι. Εκείνος φέρεται να είπε το μεγάλο «ναι» στον Τσάβι για την αποχώρησή του, αλλά σήμερα το πρωί αναμένεται η συνάντηση των δύο διοικήσεων για να βρεθεί η… φόρμουλα.

Ολα δείχνουν πως μέσα στη μέρα το deal θα «σφραγιστεί». Ο Τσάβι αναμένεται να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη το Σάββατο, μαζί με τους Γιούστε και Αλεμανί, φυσικά δεν προλαβαίνει το ματς με την Θέλτα στο Βίγκο το απόγευμα του Σαββάτου (17:15), ενώ η παρουσίασή του πηγαίνει λογικά για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X