Τσιμίκας: «Φέτος νιώθω πιο σημαντικός»

Τρελή «ποδιά» του Φαν Ντάικ στον Τσιμίκα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ νίκησε με 2-0 την Ατλέτικο, έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» με βασικό τον Κώστα Τσιμίκα που γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας ειδικά στα social media. Μάλιστα, συνιστά λαϊκή απαίτηση ο Κλοπ να χρησιμοποιεί τον διεθνή αριστερό μπακ παρά τον Ρόμπερτσον.

Ο Τσιμίκας, λοιπόν, μίλησε στο επίσημο site της Λίβερπουλ και τα είπε όλα. «Είμαστε χαρούμενοι, όλοι έδωσαν τα πάντα. Ήταν μια απίστευτη βραδιά για όλους και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό», επισήμανε ο Έλληνας διεθνής.

«Αυτή η νίκη είναι για τους οπαδούς μας, οι οποίοι για μια ακόμη βραδιά ήταν καταπληκτικοί. Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό για εμάς. Τελείωσε τώρα, εξασφαλίσαμε την πρώτη θέση», πρόσθεσε ο Τσιμίκας.

«Αλλά είμαστε η Λίβερπουλ και παίζουμε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και ακριβώς αυτό θα κάνουμε και στα επόμενα ματς. Θα παίξουμε και θέλουμε να κερδίσουμε. Γι’ αυτό δουλέψαμε. Δείξαμε σε κάθε παιχνίδι ότι θέλουμε να κερδίζουμε. Το κάναμε και συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία, μόνο για να κερδίσουμε. Θα συνεχίσουμε με αυτό», είπε ακόμη ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος, βέβαια, αναφέρθηκε και στις προσωπικές του επιδόσεις.

«Ναι, φυσικά τώρα νιώθω πιο σημαντικός. Πέρυσι ήμουν πολύ άτυχος, είχα κορονοϊό και δύο τραυματισμούς, αλλά φέτος ξεκίνησα τη σεζόν με την ομάδα, έκανα όλη την προετοιμασία», υπογράμμισε και κατέληξε: «Πέρυσι δεν το έκανα. Τώρα περιμένω τα επόμενα παιχνίδια και θα προετοιμαστώ για να είμαι έτοιμος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X