Εκτός τόπου και χρόνου ο Κλάτενμπεργκ: «Δεν υπάρχει πέναλτι στον Μάνταλο - Ολα καλα στην Τούμπα!» (VIDEO)

Διεκδίκηση πρωταθλήματος ίσον «πόλεμος»
Photo Credits: INTIME

Στον... κόσμο του ξανά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ - Αυτή τη φορά δεν είδε το πέναλτι πάνω στον Μάνταλο στο ΑΕΚ-Αρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμα μια αγωνιστική ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έδωσε το δικό του σόου αυτή τη φορά με τον σχολιασμό των φάσεων στο ΑΕΚ-Αρης.

Ο Αγγλος πρώην ρέφερι τόνισε πως δεν υπάρχει καμία παράβαση και πέναλτι στον Πέτρο Μάνταλο, με τον αρχιδιαιτητή να μην βλέπει ότι ο αμυντικός του Αρη βρίσκει το γόνατο του αρχηγού της ΑΕΚ.

Φυσικά έκλεισε τα… μάτια και στο πέναλτι που υπάρχει και στα πρώτα λεπτά, όταν ο Φαμπιάνο κλείδωσε τα πόδια του Μάνταλου.

Ο Κλάτενμπεργκ για το ΑΕΚ-Αρης

Οσα σχολίασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις φάσεις στο ματς της ΑΕΚ με τον Αρη

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη, αναλύει αρχικά τη φάση όπου οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρότα:

«Το VAR δεν μπορεί να παρέμβει καθώς η διεκδίκηση δεν ήταν μέσα στην περιοχή,ούτε περίπτωση κόκκινης κάρτας. Η ΚΕΔ είχε σαν πρώτη εντύπωση ότι αυτό ήταν ένα απερίσκεπτο φάουλ και το σταμάτημα μίας πολλά υποσχόμενης επίθεσης, καθώς ο αμυντικός δεν αγγίζει την μπάλα κατά την διεκδίκηση. Ωστόσο αφού εξετάσαμε άλλες διαθέσιμες γωνίες μπορούμε επίσης να δούμε ότι ο επιθετικός κινεί το πόδι του προς τον αμυντικό για να ξεκινήσει την επαφή. Αυτή η απόφαση είναι πολύ υποκειμενική και θα υποστηρίξουμε την απόφαση του διαιτητή να μη δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ίδιο παίκτη».

Ενώ για το πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος, είπε: «Η ΚΕΔ δεν πιστεύει ότι αυτό είναι πέναλτι καθώς οποιαδήποτε επαφή ήταν φυσική μεταξύ των δύο παικτών και η αντίδραση του επιθετικού μετά την επαφή δεν ήταν ανάλογη με την πτώση του. Η ΚΕΔ θα προτιμούσε να συνεχιστεί ο αγώνας μετά από μία τέτοια επαφή μεταξύ των παικτών».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X