Μοχαμάντι: Επιτέλους βρήκε αριστερό μπακ η ΑΕΚ

Μοχαμάντι: Επιτέλους βρήκε αριστερό μπακ η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το νεότερο μέλος της ιρανικής παροικίας στην ΑΕΚ, Μίλαντ Μοχαμάντι, λύνει έναν πολυετή γρίφο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αρχή, ήταν ένας. Γνώριμος στο ελληνικό κοινό από το παρελθόν, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στην ΑΕΚ. Ηδη, μετρά ένα χρόνο στην ομάδα και φέτος συνεχίζει να δείχνει πως είναι πολύτιμος. Επειτα, ήρθε και δεύτερος. Γνώριμος και αυτός, αλλά με αμφιβολίες για το κατά πόσο θα δώσει λύσεις, ο Εχσάν Χατζισαφί μπήκε στην παρέα. Τελευταία προσθήκη, αλλά ίσως και η πλέον σημαντική, ο Μίλαντ Μοχαμάντι. Ο παίκτης, που δίνει ξανά νόημα στο αριστερό άκρο της ΑΕΚ.

Μπορεί να έφτασε Σεπτέμβρης για να φορέσει πια τα «κιτρινόμαυρα», αλλά ο Μοχαμάντι ήταν καιρό στην ατζέντα της ΑΕΚ. Τα μέλη του μεταγραφικού σχεδιασμού της Ενωσης είχαν εστιάσει στην περίπτωση του, αλλά η αρχική προσέγγιση τόσο προς τη Γάνδη, όσο και προς τον παίκτη, κατέληξε σε αδιέξοδο. Ωστόσο, στα περίεργα που γεννούν οι μεταγραφές, εν τέλει ο Μοχαμάντι έμεινε ελεύθερος και υπόγραψε στην ΑΕΚ αρχές φθινοπώρου.

Δείτε περισσότερα για τον Μίλαντ Μοχαμάντι και την ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X