Πάνου στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ παίζει πάντα για να κερδίζει τίτλους»

Πάνου στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ παίζει πάντα για να κερδίζει τίτλους»
Photo Credits: INTIME

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων στη νίκη της ΑΕΚ επί του Δούκα μίλησε στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Δούκα και έχοντας κάνει το 5χ5 στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η «Ένωση» θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία της και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια που θα της δώσει και το πλεονέκτημα εν όψει των πλέι οφ που θα κρίνουν τον τίτλο. Ο Κωνσταντίνος Πάνου που πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της ΑΕΚ επί του Δούκα αποτελεί ένα από τα βασικά «όπλα» και της φετινής ομάδας. Ο παίκτης με δηλώσεις του στο enwsi.gr μίλησε για τη νίκη στο ντέρμπι αλλά και το ξεκίνημα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα σχολιάζοντας αρχικά: «Ο πρώτος μας στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κανονική διάρκεια και το 5χ55 με το ένα ντέρμπι ήδη να πέρασε, νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια αλλά δεν χαλαρώνουμε, δουλεύουμε και προπονούμαστε για την συνέχεια.

Όσο για το που πιστεύει πως κρίθηκε το ντέρμπι με τον Δούκα ο Πάνου τόνισε: «Θεωρώ ότι η ομάδα μας παρόλο το αργό ξεκίνημα προετοιμασίας και με τα όποια προβλήματα μπορεί να έχει κάθε ομάδα, χθες δείξαμε χαρακτήρα και την ποιότητα μας. Παίξαμε καλύτερα και νομίζω πήραμε μια άξια νίκη».

«Το καλύτερο φουτσαλ στην Ελλάδα»

Φέτος η ΑΕΚ έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ωστόσο η φιλοσοφία της μέσα στο παιχνίδι παραμένει η ίδια. Αυτό σχολίασε και ο Πάνου ο οποίος τόνισε: «Τα στοιχεία παιχνιδιού της ΑΕΚ δεν θεωρώ ότι έχουν αλλάξει. Σίγουρα είχαμε αλλαγές στο ρόστερ αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια. Προσπαθούμε να παίξουμε το καλύτερο φούτσαλ στην Ελλάδα και νομίζω κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό μέχρι στιγμής τα τελευταία τρία χρόνια. Η ΑΕΚ παίζει κάθε χρόνο για να κερδίζει τίτλους. Ας είμαστε καλά χωρίς τραυματισμούς και νομίζω ότι στο τέλος θα έχουμε πολλές πιθανότητες να τον διεκδικήσουμε».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X