Σοκ με Αγκουέρο στην Μπαρτσελόνα: Τουλάχιστον τρεις μήνες εκτός δράσης

Αγουέρο σε οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Δεν πάω πουθενά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε επίσημα ότι ο Κουν Αγκουέρο, ο οποίος αντικαταστάθηκε με καρδιακή αρρυθμία στην αναμέτρηση με την Αλαβές θα απουσιάσει για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Άλλο ένα χτύπημα για την Μπαρτσελόνα που ψάχνει να βρει μία καλή είδηση με το κιάλι. Οι Καταλανοί ενημέρωσαν επίσημα ότι ο Κουν Αγκουέρο τίθεται εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες, αφού θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση για το πρόβλημα αρρυθμίας που εμφάνισε στην αναμέτρηση με την Αλαβές: «Ο Κουν Αγκουέρο υπεβλήθη σε διαγνωστικό και θεραπευτικό έλεγχο από τον Δρ. Γιόσεπ Μπρουγάδα. Θα είναι εκτός για τους επόμενους τρεις μήνες, όταν θα επανεκτιμηθεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας, ώστε να διαπιστωθεί η διαδικασία της αποκατάστασης», ήταν η επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μεγαλύτερης απουσίας του Αργεντινού επιθετικού.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X