«Στη λίστα της Νιουκάστλ ο Πέδρο Μαρτίνς»

«Στη λίστα της Νιουκάστλ ο Πέδρο Μαρτίνς»
Photo Credits: INTIME

Δημοσιεύματα για τον Πέδρο Μαρτίνς και τη Νιούκαστλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη λίστα της Νιουκάστλ, με τους προπονητές που είναι υποψήφιοι για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας φέρεται να βρίσκεται σύμφωνα με τους «Times» ο Πέδρο Μαρτίνς.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Νιουκάστλ, μετά την αποχώρηση του Στιβ Μπρους από την τεχνική της ηγεσία, με τις «καρακάξες» να ανακοινώνουν το πρόωρο τέλος της συνεργασίας τους έπειτα από δύο χρόνια.

Τα νέα αφεντικά του συλλόγου της βόρειας Αγγλίας έχουν προχωρήσει ήδη στην δημιουργία μιας λίστας προπονητών, με τις περιπτώσεις των οποίων να εξετάζονται. Πάουλο Φονσέκα, Λουσιάν Φαβρ και Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι ορισμένα από τα ονόματα, που βρίσκονται στα υπόψιν της αγγλικής ομάδας.

Εκτός όμως από τα ονόματα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», ακόμα ένα όνομα έχει συμπεριληφθεί στην σχετική λίστα. Αυτό δεν είναι άλλο από εκείνο του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού αρέσει σε μεγάλο βαθμό στη νέα διοίκηση του αγγλικού συλλόγου και έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές.

Μάλιστα την δεδομένη χρονική στιγμή, ο Μαρτίνς φέρεται να έχει περισσότερους πόντους από τον Πάουλο Φονσέκα. Μεταξύ άλλων οι «Times» αναφέρονται και στα επιτεύγματα του 51χρονου προπονητή των «ερυθρολεύκων», ενώ αναλύουν και τον τρόπο παιχνιδιού που αυτός επιλέγει.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Μαρτίνς είχε τονίσει πως μεγάλη του επιθυμία είναι κάποια στιγμή στην προπονητική του καριέρα, να προπονήσει έναν σύλλογο από την Premier League.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να απαντήσω σε αυτό. Είμαι φιλόδοξος προπονητής, αλλά αν είμαι χαρούμενος σε ένα μέρος, όπως είμαι τώρα στην Ελλάδα, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Αλλά ποιος δεν θα ήθελε να προπονήσει στην Αγγλία; Όλοι θα ήθελαν να προπονήσουν εκεί, αλλά δεν είναι κάτι άμεσο, για αύριο. Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί την κατάλληλη στιγμή. Αγαπώ τον Ολυμπιακό, αλλά το σκέφτομαι για το μέλλον. Είναι φυσιολογικό. Προς το παρόν, έχω επικεντρωθεί στην προσπάθεια που κάνουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X