Κάκος: «Κανένα πέναλτι σε Μάνταλο, θα έδινα κίτρινη κάρτα για θέατρο» (VIDEO)

Κάκος: «Πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ που δεν δόθηκε για χέρι του Σάκχοφ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο... αμισθί Τάσος Κάκος μίλησε για τις φάσεις του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο… θίασος της Κυριακής με πρωταγωνιστή τον Τάσο Κάκο ήταν απολαυστικός μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη.

Μιλώντας για τις φάσεις του αγώνα στο ΟΑΚΑ ο… αμισθί Τάσος Κάκος μίλησε αρχικά για το δεύτερο μαρκάρισμα του Λάζαρου Ρότα λίγο πριν την αλλαγή του: «Επιθετικό φάουλ, ο αμυνόμενος πάει καθαρά πάνω στην μπάλα, έχει περάσει το πόδι του μπροστά. Δόθηκε κόρνερ, ενώ υπάρχει επιθετικό φάουλ».

Το γέλιο απογειώθηκε στη φάση που κέρδισε πέναλτι ο Πέτρος Μάνταλος με τον Τάσο Κάκο να λέει: «Καμία παράβαση του αμυντικού στη φάση του πέναλτι. Ο διαιτητής θα έπρεπε να δώσει κάρτα για θέατρο. Ο επιθετικός προσπαθεί να ξεγελάσει τον διαιτητή, κάτι που πέτυχε», υπογράμμισε για το πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος και το μετέτρεψε σε γκολ.

Για την περίπτωση του Μήτογλου τόνισε πως «είναι ξεκάθαρη απευθείας κόκκινη κάρτα. Λάθος η αρχική κίτρινη. Σωστά το VAR είπε κόκκινη και η τελική απόφαση, μια περίπτωση που δεν ήταν δύσκολη».


 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X