Λυκογιάννης: «Πρώτα φταίω εγώ και μετά οι παίκτες του ΠΑΟΚ»

Λυκογιάννης: «Πρώτα φταίω εγώ και μετά οι παίκτες του ΠΑΟΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης Λυκογιάννης προσπάθησε να εξηγήσει πώς ο ΠΑΟΚ έχασε από το Περιστέρι με το τρίποντο του ΜακΚρι στο τέλος.

«Είμαστε αρκετά δυσαρεστημένοι κυρίως γιατί ένα παιχνίδι με ένα καλό πεντάλεπτο στο τέλος της δεύτερης περιόδου το φέραμε εκεί που θέλαμε. Από κει και πέρα ήταν ανεξήγητο. Ασχοληθήκαμε με οτιδήποτε άλλο εκτός από το πως θα παίξουμε μπάσκετ. Ήταν καταστροφικό.

Παίκτες από τον πάγκο δεν υποστήριξαν αυτούς που αντικατέστησαν. Το μομέντουμ άλλαξε, μπήκε ο φόβος και οι δεύτερες σκέψεις στο μυαλό μας. Με μια σχετική πειθαρχία καταφέραμε στο τέλος να γυρίσουμε το ματς. Στην τελευταία φάση δε θέλαμε να δεχθούμε τρίποντο. Ο Μίλερ βρήκε την πάσα και το σουτ καθόρισε τον τελικό νικητή. Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, χάσαμε δυο ματς στην έδρα μας με σουτ στο τέλος. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να κοιτάξουμε μπροστά.

Τέλος, για το τι σκέφτεται να αλλάξει ανέφερε: «Σε όλες τις ομάδες συμβαίνει κάποιοι παίκτες να είναι σε καλή και κακή μέρα. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε άμεσα είναι ότι πρέπει να ματώνουμε στο πίσω κομμάτι του παιχνιδιού. Υπήρχαν παιδιά που έχασαν το μυαλό τους. Είχαμε δύο πλέιμεϊκερ που δεν λειτούργησε κανένας καλά. Χάσαμε γιατί την κρίσιμη στιγμή δεν παίξαμε άμυνα. Οι πρώτοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς, πρώτα εγώ, μετά οι παίκτες».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X