Γιαννίκης: «Χαίρομαι όχι μόνο για τη νίκη αλλά γιατί οι παίκτες έχουν το μέταλλο του νικητή» (VIDEO)

Γιαννίκης: «Χαίρομαι όχι μόνο για τη νίκη αλλά γιατί οι παίκτες έχουν το μέταλλο του νικητή» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, στη συνέντευξη Τύπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργύρης Γιαννίκης, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Αρη με 2-1, στάθηκε στο μέταλλο του νικητή που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την εικόνα του αγώνα: «Το παιχνίδι έγινε περίπλοκο μετά την αποβολή. Χαίρομαι για τους παίκτες όχι μόνο για τη νίκη, αλλά και γιατί έχουν το μέταλλο του νικητή. Μπράβο και στον κόσμο. Συνεχίζουμε. Ο Άρης είχε κατοχή. Μετά την κόκκινη κάρτα είχαμε δυσκολίες και δεχτήκαμε πίεση».

Για το αν η αλλαγή του Ρότα ήταν κίνηση τακτικής ή λόγω της κάρτας: «Είχε την κίτρινη κάρτα, ήταν λόγο επικίνδυνα μετά από φάσεις που έκανε από την πλευρά αυτή. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε».

Για τον κόσμο: «Βοήθησε πάρα πολύ. Σημαντικό Ευχαριστώ τον κόσμο».

Αν είναι πλάνο το να δίνει η ΑΕΚ τη μπάλα στον αντίπαλο: «Μες το παιχνίδι έγινε. Δεν είναι τακτική. Σίγουρα υπάρχουν φάσεις που έχεις και τη μπάλα και άλλες που δεν την έχεις. Σίγουρα με 2-0 στο σκορ πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X