Ο Μάτιτς δεν φορά το σύμβολο στη μνήμη των πεσόντων Βρετανών στρατιωτών

Ο Μάτιτς δεν φορά το σύμβολο στη μνήμη των πεσόντων Βρετανών στρατιωτών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσε το γεγονός ότι ο Νεμάνια Μάτιτς δεν φόρεσε την παπαρούνα, σύμβολο στη μνήμη των πεσόντων Βρετανών στρατιωτών.

Πρόκειται για την «Remembrance Sunday» κατά την οποία τιμάται η μνήμη των στρατιωτών τους στους δύο Παγκοσμίους Πολέμους αλλά και σε άλλες εμπόλεμες καταστάσεις.

Στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ με την Τότεναμ, ο Σέρβος μέσος μπήκε αλλαγή και οι κάμερες εστίασαν στη φανέλα του, όπου δεν υπήρχε η κόκκινη παπαρούνα.

«Αναγνωρίζω γιατί οι άνθρωποι φοράνε παπαρούνες. Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα του καθενός να το κάνει και έχω συμπάθεια σε αυτούς που έχασαν τους αγαπημένους τους σε μία εμπόλεμη κατάσταση. Αλλά για μένα δυστυχώς είναι μία σκληρή υπενθύμιση του βομβαρδισμού που έζησα όταν ήμουν 12 ετών και ζούσα στο Βρέλο, όταν η χώρα μου διαλύθηκε από τους βομβαρδισμούς το 1999» είχε πει ο Μάτιτς στο πααρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X