Το σερί που πληρώνει και η παράδοση των καρτών

Το σερί που πληρώνει και η παράδοση των καρτών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μία δυνατή μονομαχία ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική της Super League για την ΑΕΚ, που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Άρη (31/10, 19:30).

Μετά από τις πολύτιμες ανάσες που πήρε μέσα στην εβδομάδα, η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη επιστρέφει στις επάλξεις, με έναν και μοναδικό στόχο. Να διευρύνει το νικηφόρο σερί και να διατηρηθεί στο κατόπι της κορυφής. Ο νεαρός Έλληνας προπονητής έχει βρει τα… κουμπιά του ρόστερ, ξεκίνησε με «2 στα 2» και δείχνει ότι μπορεί να ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Κόντρα στον Άρη, το σύνολό του εκκινεί από θέση ισχύος στο σετ αποδόσεων, με τον άσο στο 1.90 και το διπλό αντίστοιχα στο 4.25. Οι τιμές φαβορί της ΑΕΚ, πηγάζουν εκτός από τον παράγοντα φόρμα και από την πρόσφατη παράδοση, αφού στις οκτώ τελευταίες συγκρούσεις τους, μετράει πέντε νίκες (5-2-1, ανεξαρτήτως έδρας)!

Γενικότερα, η μεσοεπιθετική λειτουργία της «Ένωσης» είναι από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο παιχνίδι της. Ενδεικτικό αυτού το γεγονός ότι με εξαίρεση το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στις υπόλοιπες έξι αναμετρήσεις βρήκε δίχτυα, στις πέντε από αυτές ακριβώς τρεις φορές! Τούτες οι επιδόσεις την καθιστούν και την παραγωγικότερη επίθεση της Super League (16 γκολ). Σε απόδοση 2.20 βρίσκουμε το over 2,5 γκολ, ενώ στο 1.69 κοστολογείται το goal/goal.

Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις των δύο έχουν μεγάλη ένταση κάτι που μαρτυράτε και από τον μέσο όρο καρτών που έχουν βγει από το τσεπάκι των διαιτητών. Στις έξι τελευταίες συνολικά υπήρξαν 39 κάρτες (3 κόκκινες, 36 κίτρινες), ήτοι 6,5 κατά μέσο όρο! Στο 1.98 βρίσκεται το over 5,5 κάρτες.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων τόσο για τις επιδόσεις των ομάδων όσο και των παικτών. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμες ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (δοκάρι, πέναλτι, κάρτες κ.ά.) και φυσικά τα novi specials στοιχήματα!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X