Έκλεισε στην Κίνα ο Γκριν, κοιτάζει αλλού η ΑΕΚ

Έκλεισε στην Κίνα ο Γκριν, κοιτάζει αλλού η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε τις λεπτομέρειες που οδήγησαν σε ναυάγιο με τον Αμερικανό

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Ιωνικό εκτός έδρας και συνεχίζει το ψάξιμο της για ενίσχυση ώστε να δυναμώσει και άλλο την ομάδα σε θέσεις που υπάρχει κενό.

Όπως σας είχε ενημερώσει το enwsi.gr από την Παρασκευή, η περίπτωση του Έρικ Γκριν απομακρύνθηκε εξαιτίας κάποιων όρων στο συμβόλαιο που ζήτησε. Πλέον ο Γκριν συμφώνησε αργά τα μεσάνυκτα με τους Golden Bulls της Κίνας, με ένα πάρα πολύ υψηλό συμβόλαιο και έτσι βγαίνει από την λίστα της ΑΕΚ.

Ο Στέφανος Δέδας ήθελε πολύ τον Γκριν στην ομάδα αλλά δεν μπορούσε να δεχτεί τους όρους του. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει στο οικονομικό κομμάτι και συζητούσαν τους όρους αποδέσμευσης σε περίπτωση που έρθει μια πρόταση από ομάδα Ευρωλίγκας ή Κίνας. Ο Γκριν ήθελε ένα πολύ χαμηλό buy out, χωρίς χρονικούς περιορισμούς (να μπορεί να φύγει σε οποιοδήποτε σημείο της σεζόν) κάτι που δεν έγινε δεκτό από την ΑΕΚ. Στην Ένωση δεν ήθελαν να πάρουν έναν παίκτη που προοριζόταν για ηγέτης της ομάδας και να τον χάσουν έτσι εύκολα, χωρίς να κερδίσουν και ένα σημαντικό ποσό. Ξεκαθάρισαν στον Γκριν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει και ο Αμερικανός απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ.

Πλέον η Ένωση ξαναβγαίνει στην αγορά για παίκτη, που μπορεί να μην είναι κάποιος που θα έχει τα χαρακτηριστικά του Γκριν, αλλά μπορεί να είναι 3&D βοηθώντας στην άμυνα με καλό ποσοστό στο τρίποντο. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ κοιτάζει την ενίσχυση της μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες για να μπορέσει σταδιακά να δυναμώνει το ρόστερ της.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X