Πρώτη νίκη με διπλή ανατροπή για την ΑΕΚ (3-2 σετ) επί του ΑΟ Αιγιαλέων στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Πρώτη νίκη με διπλή ανατροπή για την ΑΕΚ (3-2 σετ) επί του ΑΟ Αιγιαλέων στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Με ψυχή και τον κόσμο να την «σπρώχνει» στα κρίσιμα σημεία η ΑΕΚ νίκησε με 3-2 σετ τον ΑΟ Αιγιαλέων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που επικράτησε με 3-2 σετ του ΑΟ Αιγιαλέων στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 2η αγωνιστική της Preleague.

Η πολύ νεανική και άπειρη ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου έκανε κατάθεση ψυχής και έχοντας και την στήριξη του κόσμου της στα κρίσιμα σημεία κατάφερε να κάνει δύο φορές την ανατροπή και να φτάσει σε μια σημαντική νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ακόμα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους ωστόσο έδειξαν πως με σκληρή δουλειά όλο το μέλλον είναι δικό τους. Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει στο πρώτο σετ με τους παίκτες του «Δικεφάλου» να πραγματοποιούν στο δεύτερο σετ την καλύτερη τους εμφάνιση, κερδίζοντας άνετα με 25-13. Ακολούθησε ένα «μπλακ άουτ» στο τρίτο σετ αλλά και πάλι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα όχι μόνο για να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν σε 2-2 αλλά και να κάνουν την ολική ανατροπή στο τάι μπρέικ.

Τα σετ: 20-25, 25-15, 14-25, 25-19, 15-13

A.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Πετσιάς, Πιέπερ, Σπέλερ, Ντόντης, Ράμος, Θεοδόσης / Μουσικάς (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Φίλος, Καπίρης, Παύλου

A.O. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (-): Σωκράτους, Βασιλάκος, Βλαχοστάθης, Λούπο, Δασκαλόπουλος, Μαυραγάνης / Σύρος (λ), Καραγιώργος (λ), Γαβριήλ, Σαλαβασίδης, Παπασταθόπουλος, Νανόπουλος, Χασάπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X