Κορωνοϊός: Τα μέτρα που έρχονται στις περιοχές που «βράζουν»

Κορωνοϊός: Τα μέτρα που έρχονται στις περιοχές που «βράζουν»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πίεση στο ΕΣΥ αυξάνεται δραματικά μετά την «έκρηξη» των κρουσμάτων κορωνοϊού πανελλαδικά. Ο αριθμός των διασωληνωμένων έχει παρουσιάσει επίσης αύξηση και οι ειδικοί προειδοποιούν πως τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως ακόμη και μία μικρή αύξηση στα κρούσματα θα οδηγήσει μακροπρόθεσμα και στην αύξηση των διασωληνωμένων και εν συνεχεία των θανάτων, καθώς πρόκειται για μία «αλυσιδωτή» σχέση. Ενδεικτική είναι η πρόβλεψη του κ. Τζανάκη, η οποία τονίζει πως το «ταβάνι» θα είναι τα 5.000 κρούσματα. «Οι περιοχές με καλή εμβολιαστική κάλυψη, θα έχουν μια διαχειρίσιμη έξαρση κρουσμάτων, χωρίς πολλές νοσηλείες διασωληνώσεις και θανάτους. Στον αντίποδα, περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη θα έχουν αυξημένα κρούσματα, αυξημένες νοσηλείες και διασωληνώσεις, δυστυχώς και θανάτους», είπε ο Νίκος Τζανάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X