Μεταξάς: «Περίεργο που ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του χωρίς να υπάρχει VAR»

Μεταξάς: «Περίεργο που ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του χωρίς να υπάρχει VAR»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα στα πέναλτι (1-1 καν., 3-1 πέναλτι) από την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ» στον πέμπτο γύρο του θεσμού.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τα δύο σοβαρότατα διαιτητικά λάθη στις φάσεις των πέναλτι στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Στο πέναλτι που δέχθηκε ο ΠΑΣ στάθηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ηρακλής Μεταξάς, εκφράζοντας την απορία του για το γεγονός πως δεν υπήρχε VAR, αλλά και για την απόφαση του διαιτητή να αλλάξει την απόφασή του μετά από συνομιλία με τον βοηθό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεταξά:

Για το πέναλτι της ΑΕΛ: «Δεν την είδα ακόμη τη φάση, μου λένε ότι δεν ήταν χέρι. Μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει VAR και ενώ συνεχίζεται το παιχνίδι ο διαιτητής άλλαξε τη γνώμη του. Αφού δεν το είδες καθαρά δεν μπορείς να το δώσεις, αυτό ξέρω εγώ. Γίνονται αυτά και μετά θες 1-2 γκολ για να το ανατρέψεις».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X