Βόλος - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Βόλος - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς στο Πανθεσσαλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε μια εξαιρετική και μεστή εμφάνιση και πέρασε με 3-1 από τον Βόλο. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς στον Πανθεσσαλικό.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Κράτησε την ΑΕΚ όρθια όταν τον χρειάστηκε. Στο πρώτο ημίχρονο κάνει τρομερή απόκρουση στο 32’ σε σουτ του Γκρίλο και αντιδρά επίσης εξαιρετικά στην επαναφορά. Ενώ και πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά παιχνιδιού, είπε «όχι» σε τετ α τετ του Μπαριέντος. Όλα αυτά στο 0-0. Γενικώς κάνει εξαιρετική εμφάνιση σ’ ολόκληρο το παιχνίδι και φυσικά στο γκολ δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη.

Λάζαρος Ρότα: Αυτή την φορά προσπάθησε να περιορίσει τον ενθουσιασμό του και να βάλει περισσότερη σιγουριά στο παιχνίδι του. Πρόσεχε πολύ τα νότα του, δεν άφηνε εύκολα την θέση του και ήταν και πολύ προσεκτικός στις μεταβιβάσεις του. Ηταν σταθερός και προσεκτικός σ’ ολόκληρο το παιχνίδι.

Όγκιεν Βράνιες: Θα μπορούσε να έχει κάνει το τέλειο παιχνίδι. Όμως του το… χάλασε το λάθος που κάνει και βάζει το κεφάλι του εκεί που δεν χρειαζόταν, καθώς η μπάλα πήγαινε στην αγκαλιά του Στάνκοβιτς στο γκολ του Βόλου. Κατά τα άλλα όμως, κάνει ματσάρα. Καθάρισε όλες τις φάσεις, κέρδισε όλες τις μονομαχίες και έκανε ότι χρειαζόταν για να καλύψει την θέση του στην άμυνα.

Γεράσιμος Μήτογλου: Με εξαίρεση το λάθος που κάνει στο πρώτο ημίχρονο και βγαίνει σε τετ α τετ ο Βόλος, κατά τα άλλα το παιχνίδι του είναι καλό. Είχε πολύ σωστές τοποθετήσεις στις περισσότερες φορές φάσεις, ενώ αρκετές φορές πρόλαβε και βγήκε πρώτος στην μπάλα, πριν ο αντίπαλος γίνει επικίνδυνος.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Πολύ καλό ματς από τον Ιρανό ακραίο μπακ. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν πολύ σταθερός και ελάχιστες φορές νικήθηκε σε προσωπικές μονομαχίες. Ενώ είχε και δυνάμεις και ταχύτητα για να κάνει ανεβάσματα από την πλευρά του και να βοηθήσει πολλές φορές την ομάδα.

Αντρέ Σιμόες: Έκανε λάθος στην φάση του πέναλτι του Βόλου, καθώς βάζει το πόδι του και ανατρέπει τον αντίπαλο. Κατά τα άλλα έτρεξε πολύ και έβγαλε πολλή δουλειά στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του, είχε τις περισσότερες φορές πολύ καλές και σωστές επιλογές για να ανεβάσει σωστά την ομάδα.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Πολύ μεστό παιχνίδι και κυρίως με μπόλικη αθόρυβη δουλειά στην μεσαία γραμμή. Τους περισσότερους από τους αντιπάλους του, τους «κατάπιε», κέρδισε πολλές μπάλες και γέμισε πολλούς χώρους σε κομμάτι πολύ νευραλγικό του γηπέδου. Από τα δικά του πόδια και την δική του παρέμβαση, ξεκινούν πολλές αντεπιθέσεις της ΑΕΚ.

Στίβεν Τσούμπερ: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Έβαλε ένα γκολ και έδωσε και τις δυο ασίστ. Με λίγα έκανε τα πάντα. Τρομερή οξυδέρκεια στο γκολ που έβαλε ο ίδιος. Εντυπωσιακές προσπάθειες και πάσες πάρε –βάλε, στις δυο ασίστ που έδωσε. Και γενικώς κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα, δημιουργούσε έναν τεράστιο πανικό στην άμυνα του Βόλου.

Πέτρος Μάνταλος: Έκανε πολύ καλό ματς και αρχηγός της ΑΕΚ. Πρώτον θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ και μάλιστα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, καθώς η μπάλα φαίνεται να έχει περάσει την γραμμή. Επίσης έχει βγάλει μια κάθετη έτοιμο γκολ, στο τετ α τετ που χάνει ο Άμραμπατ. Και σ’ όλο το ματς, δούλεψε σωστά με την μπάλα στα πόδια.

Νορντίν Άμραμπατ: Ξεκίνησε το παιχνίδι ως δεξί εξτρέμ και το ολοκλήρωσε ως σέντερ φορ. Έτρεξε πολύ, προσπάθησε πολύ, μπήκε σε φάσεις. Έχασε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο γλιστρώντας στην εκτέλεση. Έχασε ένα τετ α τετ ανεπανάληπτο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και μια κεφαλιά εξ επαφής. Όμως δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να τρέχει, να παλεύει και να πρεσάρει.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα λόγω της απουσίας του Αραούχο. Και έκανε ματσάρα. Πέτυχε ένα γκολ με πολύ όμορφη εκτέλεση. Ενώ η φάση του δεύτερου γκολ ξεκινάει από τον τρομερή κάθετη πάσα που έβγαλε στον Άμραμπατ. Και γενικώς δούλεψε σωστά στην επίθεση και με τον τρόπο που του είχε ζητήσει ο Γιαννίκης.

Νταμιάν Λε Ταλέκ :Ήταν η μια από τις δυο πρώτες κινήσεις του Γιαννίκη από τον πάγκο. Ήθελε να φρεσκάρει την μεσαία του γραμμή και να βάλει φρέσκα πόδια και έμπειρη και καθαρή σκέψη. Όπως και ύψος για τα στημένα. Και σ’ όλα αυτά, βοήθησε πολύ ο Γάλλος.

Λιβάι Γκαρσία: Ήταν ο άτυχος του απογεύματος. Αλλά ήταν και τρομερός και φοβερός από την στιγμή που μπήκε. Πρόλαβε να έχει ένα δοκάρι σε όμορφο πλασέ, αλλά και μια σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Άμραμπατ.

Γέβχε Σάκχοφ: Μπήκε για να μπορέσει να φρεσκάρει την μεσαία γραμμή και να γυρίσει και τον σχηματισμό σε 4-3-3. Την δουλειά του όπου χρειαζόταν την έκανε.

Εχσάν Χατζισαφί: Ήταν η τελευταία κίνηση από τον πάγκο, στα τελευταία λεπτά του ματς. Αλλά ήταν και σκορερ καθώς ακολούθησε τον Τσούμπερ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X