Αντέδρασε αργά η ΑΕΚ- Ήττα με 3-0 σετ από τον ΑΣ Κέρκης στη Σάμο!

Αντέδρασε αργά η ΑΕΚ- Ήττα με 3-0 σετ από τον ΑΣ Κέρκης στη Σάμο!
Photo Credits: INTIME

Δεν τα κατάφερε στη Σάμο η ΑΕΚ γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ από τον ΑΣ Κέρκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η καλή εμφάνιση στο τρίτο σετ δεν ήταν αρκετή για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τον ΑΣ Κέρκης στη Σάμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Preleague.

Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου αντιμετώπιζε αρκετές απουσίες λόγω ιώσεων ενώ με ίωση ταλαιπωρήθηκε όλη την εβδομάδα και ο Σπέλλερ ο οποίος ανέβηκε στο τρίτο σετ και έκανε την διαφορά. Η ομάδα κρατάει τα καλά στοιχεία και τον τρόπο που έπαιξε στο τελευταίο σετ αλλά και τις αδυναμίες που έδειξε στα δύο πρώτα τα οποία και θέλει να δουλέψει για να μπορέσει να σταθεροποιήσει σταδιακά την απόδοση της. Το γεγονός ωστόσο πως η ΑΕΚ «χτίζει» μια νέα ομάδα που στηρίζεται κυρίως σε δικά της παιδιά από τις ακαδημίες δείχνει πως υπάρχει μέλλον αλλά χρειάζεται υπομονή και δουλειά.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο σετ, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με επιθέσεις των Σπέλερ και Ντότη προηγήθηκε με 2-0. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με σερί 4-0 και πέρασαν μπροστά στο σκορ με 4-2, ενώ σταδιακά ανέβασαν τη διαφορά στους 5 πόντους (10-5). Η ΑΕΚ με τον Θεοδόση σε πρώτο χρόνο και μπλοκ του Πετσιά, μείωσε σε 11-8. Οι νησιώτες έβαλαν δύσκολα στην υποδοχή του «Δικεφάλου» και ξέφυγαν στο σκορ με 19-13, φτάνοντας στο 1-0 στα σετ με 25-16.

Στο δεύτερο σετ, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 1-3 με μπλοκ των Ράμος και Ντόντη. Με άσσο του Παύλου, η ΑΕΚ έφτασε στο 3-6, όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ (7-6). Η ΑΕΚ έμεινε κοντά στο σκορ έως το 12-10. Σε εκείνο το σημείο, λάθη στην υποδοχή, αλλά και στις επιθέσεις, έφεραν τον Κέρκη στο 19-14. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο σετ, με το 25-17 να διαμορφώνει το 2-0/

Στο τρίτο σετ, ο Κέρκης πίεσε στο σερβίς φτάνοντας έως το 12-8. Η ΑΕΚ αντέδρασε και με τους Πιέπερ και Ράμος να βγαίνουν μπροστά, ισοφάρισαν σε 13-13. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 16-15 για πρώτη φορά στο σετ, με τους Σαμιώτες να απαντούν με σερί 4-1, για το 19-17. Με τον Θεοδόση η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 21-21. Ο Κέρκης έφτασε σε σετ πόιντ, 24-23, και στην τελευταία επίθεση η λάθος υποδοχή των παικτών του κόουτς Χατζηαντωνίου έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους για το 25-23 και το 3-0 στα σετ.

ΑΣ Κέρκης – ΑΕΚ 3-0
Τα σετ
: 25-16, 25-17, 25-23.
ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ (Δημήτρης Ψαρράς): Αράγια, Ναζαρένο, Γεωργίου, Κανασάρος, Γιαννόπουλος, Γαβριήλ, Τουρνάκης, Μποαρμπούνης, Μπαραμπάτης, Κοντοκώστας, Στράτος, Φραγκιαδάκης, Κουτσομύτης.
ΑΕΚ (Άκης Χατζηαντωνίου): Θεοδόσης, Ράμος, Σπέλερ, Φίλος, Παύλου, Μουσίκας, Ντόντης, Αχιλλεόπουλος, Καπίρης, Πετσιάς, Πιέπερ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X