Ποινή κεκλεισμένων των θυρών στην Αγγλία για τα επεισόδια στον τελικό του Euro

Ποινή κεκλεισμένων των θυρών στην Αγγλία για τα επεισόδια στον τελικό του Euro
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποινή για έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών επέβαλλε η UEFA στην εθνική ομάδα της Αγγλίας για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Wembley στον τελικό του Euro 2020.

Χωρίς τους οπαδούς της θα κληθεί να αγωνιστεί η εθνική Αγγλίας στο επόμενο ματς που είναι για διοργάνωση της UEFA, δηλαδή σε παιχνίδι του Nations League τον Ιούνιο, καθώς τιμωρήθηκε από την UEFA για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον τελικό του Euro 2020 στο Wembley, όπου η Ιταλία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Για την ακρίβεια, η ποινή που επέβαλλε η UEFA στην Αγγλία είναι για δύο ματς αλλά και πρόστιμο 100 χιλ. ευρώ, ωστόσο το δεύτερο ματς είναι σε αναστολή για την επόμενη διετία.

Aπό την πλευρά της η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας ανέφερε πως είναι απογοητευμένη από την ετυμηγορία, όμως αναγνωρίζει το αποτέλεσμα και πως καταδικάζει τη συμπεριφορά αυτών που προκάλεσαν τις αισχρές σκηνές μέσα και γύρω από το Wembley.

«Παρόλο που είμαστε απογοητευμένοι με την ετυμηγορία, αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα. Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά των ατόμων που προκάλεσαν τις αισχρές σκηνές μέσα και γύρω από το Wembley στον τελικό του Euro 2020 και λυπούμαστε βαθιά που μερικοί από αυτούς μπόρεσαν να μπουν στο γήπεδο» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X