Παπούλια: «Ο Σεργιανόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει τη ζωή μου» (VIDEO)

Παπούλια: «Ο Σεργιανόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει τη ζωή μου» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Το πρώτο μπαμ ήταν οι Δυο Ξένοι. Με το που πήρα το σενάριο και το διάβασα γέλαγα. Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά. Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί δεν προλάβαινα οπότε δεν ήξερα τι γίνεται… Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ… Ήταν να έχουμε μια τρίτη μισή σεζόν. Κάποια στιγμή είχαμε έναν τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που δε κράτησε πολύ, είχα κάνει ένα ραντεβού με το Mega είχαμε βρει τα ωράρια αλλά δεν πήγε τελικά. Νομίζω ότι δεν πήγε γιατί ο Αλέξανδρος πήγε στρατό».

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τον θάνατό του

«Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ. Θα πω τον αγαπώ και όχι τον αγαπούσα. Τον αγαπώ… Είναι ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την καριέρα μου…. Με είχε συγκλονίσει όλο αυτό, δεν ήθελα να μιλάει και ακόμα ταράζομαι. Ίσως φταίει και ο τρόπος που το είχαν προσεγγίσει τα μέσα. Το να μη σέβεσαι έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή είναι ότι χειρότερο. Ήταν ένας πολύ κλειστός και γλυκός άνθρωπος. Αγαπούσε πολύ τις γυναίκες, ήταν πολύ κύριος. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X