Προκριματικά Μουντιάλ: «Τεσσάρα» η Βραζιλία στην Ουρουγουάη (VIDEO)

Προκριματικά Μουντιάλ: «Τεσσάρα» η Βραζιλία στην Ουρουγουάη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Νεϊμάρ να φτάνει στα 70 γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο, η Βραζιλία έφτασε άνετα στο τελικό 4-1 απέναντι στους Ουρουγουανούς και θέλει άλλη μια νίκη για να κλείσει εισιτήριο για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Ο Νεϊμάρ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην ευρεία νίκη της «σελεσάο», για να έρθει ο Ραφίνια που έχει εντυπωσιάσει στη Λιντς και να πετύχει δυο τέρματα στην πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα της Βραζιλίας.

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα προστέθηκε επίσης στη λίστα των σκόρερ για τους Βραζιλιάνους για το 4-1, ενώ, ο Λουίς Σουάρες απλά είχε μειώσει προσωρινά με το μοναδικό γκολ της «σελέστε».

Μια κεφαλιά του Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν αρκετή για την Αργεντινή ώστε να συνεχίσει το αήττητο σερί της, να φτάσει στα 25 παιχνίδια και να κάνει ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ με το τελικό 1-0 επί του Περού.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X