Μιλόσεβιτς: Τελεσίγραφο στον Αρη για τις οφειλές

Μιλόσεβιτς: Τελεσίγραφο στον Αρη για τις οφειλές
Photo Credits: INTIME

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς έστειλε τελεσίγραφο στον Αρη για τις οφειλές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οφειλές του Άρη προς τον Μίλαν Μιλόσεβιτς παραμένουν στο προσκήνιο με την πλευρά του Βόσνιου φόργουορντ να στέλνει επιστολή στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ. Ποια τα χρονικά περιθώρια.

Την ώρα που η διοίκηση του Άρη κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για να λύσει τα οικονομικά θέματα του παρελθόντος, έρχονται στο φως νέα προβλήματα. Το τελευταίο αφορά τον Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε στους «κιτρινόμαυρους» την περασμένη διετία (2019-21) και πλέον διεκδικεί τα δεδουλευμένα του.

Προς το πρόσωπο του Βόσνιου φόργουορντ εκκρεμεί μία οφειλή της τάξεως των 60 χιλιάδων ευρώ από την ΚΑΕ Άρης και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν συζητήσεις τους προηγούμενους μήνες μεταξύ των δύο πλευρών, το ζήτημα δεν έχει διευθετηθεί ακόμα.

Έτσι λοιπόν, η πλευρά του παίκτη έστειλε έγγραφο στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, ζητώντας την άμεση καταβολή του ποσού. Σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει στη FIBA και αν δικαιωθεί θα επιβληθεί ban στους Θεσσαλονικείς ή και μεγαλύτερη ποινή αναλόγως το ύψος των οφειλών.

Πλέον αναμένεται η αντίδραση του Άρη για να φανεί η κατάληξη της υπόθεσης, με τον Μιλόσεβιτς να περιμένει να δει τις εξελίξεις, συνεχίζοντας την καριέρα του σε ομάδα του Κατάρ.

Πηγή: Sdna

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X