«Επίθεση» Σάντος σε Σόλσκιερ: «Χρειάζεται χρόνο συμμετοχής ο Ρονάλντο»

«Επίθεση» Σάντος σε Σόλσκιερ: «Χρειάζεται χρόνο συμμετοχής ο Ρονάλντο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αιχμές εναντίον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τον χρόνο συμμετοχής του Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε με δηλώσεις που έκανε πριν από το φιλικό με το Κατάρ ο Φερνάντο Σάντος.

Στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού της Πορτογαλίας με το Κατάρ αγωνίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε για λογαριασμό των Ιβήρων στο 3-0.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο τεχνικός των «Θαλασσοπόρων» Φερνάντο Σάντος, σε δηλώσεις που έκανε άφησε αιχμές εναντίον του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Η αφορμή, δεν ήταν άλλη από τον χρόνο συμμετοχής του CR7 στους «κόκκινους διαβόλους».

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της Εθνικής μας ομάδας στις δηλώσεις που έκανε ανέφερε τα εξής: «Ο Ρονάλντο θα παίξει στο παιχνίδι με το Κατάρ γιατί χρειάζεται χρόνο συμμετοχής. Είναι σημαντικό για εκείνον σε αυτό το στάδιο.

Το τελευταίο πλήρες παιχνίδι που έπαιξε ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Βιγιαρεάλ στις 29/09. Αν παίξει λοιπόν μόνο κόντρα στο Λουξεμβούργο θα έχει πρακτικά 15 ημέρες χωρίς αγώνες σε υψηλή ένταση.

Ετσι κόντρα στο Κατάρ είτε θα ξεκινήσει βασικός, είτε θα μπει στο β’ ημίχρονο ώστε ο αγωνιστικός του ρυθμός να είναι στο μέγιστο δυνατό με το Λουξεμβούργο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X