Μεσημεριανός περίπατος για την ΑΕΚ- Νίκησε και τον (31-22) Δούκα και έκανε το 3Χ3!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γ.Σ Σαλαμίνας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πήρε μια ακόμη εύκολη νίκη επικρατώντας του Δούκα με 31-22 για την 4η αγωνιστική της Handball Premier

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα εύκολο μεσημέρι είχε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που επικράτησε και του Δούκα με 31-22  στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια που είχε ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα αλλά επέστρεψε δυναμικά και έδειξε πανέτοιμη για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το ντεμπούτο τους σε επίσημο παιχνίδι με την φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησαν οι δύο Αλγερινοί, Μπεντζιλαλί και Μπεριά αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Πολύ καλή εμφάνιση από όλους τους παίκτες του «Δικεφάλου» που βοήθησαν την ομάδα να φτάσει σε μια εύκολη νίκη. Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια ακολουθεί ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας με την Γκρούντφος.

Εξαιρετικό ξεκίνημα

Εξαιρετικό πρώτο δεκάλεπτο για την ΑΕΚ η οποία μπήκε πολύ συγκεντρωμένη στο παιχνίδι. Με πολλά τρεξίματα στο παιχνίδι της, γρήγορους αιφνιδιασμούς μέσα στα 4 πρώτα λεπτά έκανε το 4-0 με τους Τζηρά, Ουγκάλντε, Αραμπατζή και Πλάθα να σκοράρουν. Έχοντας για μια ακόμη φορά τον Πέτρο Μπουκοβίνα σε εξαιρετική μέρα κάτω από τα δοκάρια η «Ένωση» συνέχισε να κρατάει την άμυνα της σε εξαιρετικά επίπεδα έχοντας δεχτεί στα πρώτα 12 λεπτά μόλις ένα τέρματα. Ο Λέμος στο 14′ έγραψε το 10-2 ενώ ο Δούκας στο επόμενο τρίλεπτο εκμεταλλευόμενος τις χαμένες επιθέσεις της ΑΕΚ κατάφερε για πρώτη φορά στο παιχνίδι να πετύχει τρία σερί τέρματα, σε μια προσπάθεια να «ψαλιδίσει» την διαφορά. Ο Μπεριά στο 19’45 με το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ ανέβασε ξανά την διαφορά στο 12-6. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η «Ένωση» χαμήλωσε …ταχύτητα ενώ κάποιες χαμένες επιθέσεις αλλά και τα δύο πέναλτι που κέρδισε ο Δούκας είχαν ως αποτέλεσμα οι «φιλοξενούμενοι» να μειώσουν την διαφορά και την ΑΕΚ να πάει στα αποδυτήρια προπορευόμενη με 16-12.

Διατήρησε την διαφορά

Ίδιο ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ να έχει τον απόλυτο έλεγχο μέσα στο παιχνίδι σε μια προσπάθεια να πάρει εκ νέου διαφορά ασφαλείας. Με δύο γκολ των Μόγια και Μπεριά έκανε το 20-13 ενώ έφτασε ξανά την διαφορά στο +10 με τα γκολ των Μυλωνά και Τζηρά (23-13), μετατρέποντας το τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα περισσότερο σε τυπική διαδικασία.

Με πολύ καλά ξεσπάσματα κατά διαστήματα η ΑΕΚ διατήρησε την κυριαρχία της και στο επόμενο δεκάλεπτο. Με δύο εύστοχα πέναλτι του Τζηρά και ένα πολύ όμορφο γκολ του Ηλιόπουλου η ΑΕΚ διατηρούσε το +10 (28-18) ενώ στο 54′ ο Ζαρίκος ανέβασε κι άλλη την διαφορά σε 29-18 προσθέτοντας και το όνομα του στη λίστα των σκόρερ. Το τελικό 31-22 ήρθε φυσιολογικά για την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια που πέτυχε την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X