ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς έζησε τι σημαίνει τελευταία επιλογή

ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς έζησε τι σημαίνει τελευταία επιλογή
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τον προπονητή που ήταν επιλαχούσα επιλογή το περασμένο καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσπάθησε πολύ η ΑΕΚ και ακόμα περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου το περασμένο καλοκαίρι να αναλάβει τις προπονητικές τύχες της ομάδας ένας κόουτς υψηλού επιπέδου.

Χτύπησε πολλές πόρτες καταξιωμένων τεχνικών, έψαξε να βρει ακόμα και χαραμάδα συζήτησης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως ήταν πρακτικά αδύνατο. Μετά από τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις Γάλλων, Ισπανών και Πορτογάλων που απλά δεν «έβλεπαν» την Ελλάδα ως προοπτική, πέρασε στο παρασύνθημα με πιο βατές περιπτώσεις.

Ακόμα και εκείνες ωστόσο, αποδείχθηκαν βουνό για την Ένωση. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προτίμησε τον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα ευγενικά αρνήθηκε να μπει σε βάθος συζητήσεων με την Ένωση, ενώ η μεγάλη προσπάθεια που έγινε για τον Σεργκέι Ρεμπρόβ με την πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως, δυστυχώς δεν ευδοκίμησε.

Δείτε περισσότερα για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που κατάλαβε τι σημαίνει τελευταία επιλογή.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X