Μονόδρομος η νίκη

Μονόδρομος η νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2022 στη ζώνη της Ευρώπης.

Προκριματικά Μουντιάλ, Γεωργία – Ελλάδα (19:00): Συνεχίζουν την κάκιστη πορεία τους όμιλο οι Γεωργιανοί. Όλο κι όλο ένα βαθμό έχουν σε 5 ματς κι αυτόν απέναντι στην Εθνική μας, όπου την κράτησαν στο 1-1 στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ. Από εκεί και πέρα πηγαίνουν από ήττα σε ήττα. Ο Σανιόλ δείχνει ανήμπορος και να βρει αποτελέσματα αλλά και να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Ο Γάλλος αναμένεται για ακόμη μία φορά να ψάξει τη νίκη, καθώς παρότι υπάρχουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα, επιλέγει ένα πιο επιθετικό στυλ σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις της ομάδας.

Προκριματικά Μουντιάλ, Γεωργία – Ελλάδα (19:00): Με ανανεωμένο ηθικό και πίστη για την μεγάλη ανατροπή η Ελλάδα ύστερα από την τεράστια νίκη 2-1 κόντρα στους Σουηδούς. Πλέον είναι στο -3 από την 2η θέση. Την Τρίτη πηγαίνει για τελικό στη Στοκχόλμη. Βέβαια για να έχει ελπίδες θα πρέπει να περάσει οπωσδήποτε από το Μπατούμι. Οι επιστροφές των Μασούρα και Πέλκα δίνουν λύσεις μεσοεπιθετικά στον Φαν’τ Σχιπ, που είδε και τον Δουβίκα να μπαίνει στο πρόγραμμα. Πλήγμα αποτελεί η απουσία του Ζέκα, που θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα καθώς υπέστη ρήξη χιαστών. Το πιθανότερο είναι ο Ολλανδός να επιλέξει 3-4-1-2, όπως και κόντρα στους Σουηδούς. Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η προσέγγιση καθώς η Εθνική θέλει μόνο το διπλό.

Προκριματικά Μουντιάλ, Γεωργία – Ελλάδα (19:00): Με άλλο αέρα η Ελλάδα που θέλει να κάνει την ανατροπή. Για να έχει όμως ενδιαφέρον το ματς-τελικός κόντρα στη Σουηδία, η γαλανόλευκη θα πρέπει να περάσει από την έδρα του σάκου του μποξ του ομίλου. Οι δύο ομάδες δεν συγκρίνονται ποιοτικά. Το ζήτημα για την Εθνική είναι να μην πέσει στις κλασικές παγίδες που της στήνουν οι ομάδες που παίζουν με άνεση πίσω από την μπάλα. Έχοντας πάρει το μάθημα από τον πρώτο γύρο αλλά και από το τελευταίο ματς κόντρα στο Κόσοβο, πιστεύω πως η Ελλάδα είναι σε θέση να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Πάμε στοίχημα με το διπλό, λόγω κινήτρου και ποιότητας, στο ικανοποιητικότατο 2.30 (Novibet)

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Προκριματικά Μουντιάλ, Σουηδία – Κόσοβο (19:00): Με προβληματισμό επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους οι Σουηδοί. Η ήττα και κυρίως η αντιμετώπιση στο ματς με την Ελλάδα γέμισε με προβληματισμό τους ανθρώπους της ομάδας που καλούνται να βγάλουν άμεσα αντίδραση. Στο καπάκι ακολουθεί ματς με την εθνική μας και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να πάνε σε αυτό χάνοντας κι άλλους βαθμούς. Το +3 τους παρέχει μια σχετική ασφάλεια, ωστόσο, το καμπανάκι έχει ήδη χτυπήσει. Γι’ αυτό και ο Άντερσον δεν αναμένεται να ανοίξει το ροτέισον και θα παρατάξει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεσή του στο ματς με το Κόσοβο. Συνεπώς, περιμένουμε τους Σουηδούς να μπουν δυνατά με στόχο να καθαρίσουν γρήγορα.

Προκριματικά Μουντιάλ, Σουηδία – Κόσοβο (19:00): Το Κόσοβο συνεχίζει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Όμως, αυτό δεν αρκεί όταν απέναντί του βρίσκει ομάδες όπως η Ισπανία. Κόντρα στην Ελλάδα το μπλόκο μπήκε (1-1), αλλά οι φούριας ρόχας δεν αστειεύονταν στο τελευταίο ματς (0-2). Πάντως, αντικειμενικά, μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν, αν και θα μιλάμε για το θαύμα των θαυμάτων αν τα καταφέρουν. Το βέβαιο βάσει των όσων μας έχουν δείξει είναι πως οι παίκτες του Σαλαντέ θα παλέψουν. Πιθανότατα σφίγγοντας όσο περισσότερο γίνεται τα μετόπισθεν και από εκεί και πέρα θα παίξουν τις ζαριές τους στις αντεπιθέσεις.

Προκριματικά Μουντιάλ, Σουηδία – Κόσοβο (19:00): Οι Σουηδοί κουβαλάνε το άγχος περισσότερο επειδή η διακοπή δεν τους ευνόησε. Έκλεισαν με γκρίνια και συνεχίζουν με γκρίνια. Στόχος είναι να διορθώσουν άμεσα το κλίμα προκειμένου να εκμεταλλευτούν πιθανό στραβοπάτημα της Ελλάδας στη Γεωργία, αλλά και να έχουν σίγουρα το μαξιλαράκι των τριών βαθμών στην περίπτωση που περάσουμε από την Τιφλίδα.

Το Κόσοβο θα παλέψει αλλά δύσκολα θα αποφύγει τον ρόλο κομπάρσου. Η Σουηδία θα επιχειρήσει να κάνει από νωρίς τη δουλειά, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να παίξουν και με το ρολόι. Αυτή η συνταγή μας οδηγεί στο να πάρουμε το ρίσκο του Combo Bet 1 & Under 3,5 στο 2.00 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X